mamazitta parašė:
Kaip ir man. Su pirmaja net be testuko supratau, kad laukiaus. Kol is penkto auksto i apacia iseidavau nesdavaus maisiuka. Nes nuo visko vemiau. O dabar va tik trec…
Tikekimes taip ir bus
mamazitta parašė:
Kaip ir man. Su pirmaja net be testuko supratau, kad laukiaus. Kol is penkto auksto i apacia iseidavau nesdavaus maisiuka. Nes nuo visko vemiau. O dabar va tik trec…
Tikekimes taip ir bus
Rios parašė:
Šiaulietes pas kokia ginekologę planuojat lankytis ir kada gavot vizitą?![]()
As buvau pas savo, pas Rimsiene. Kita savaite penktad. sake ateiti echo pasidaryti, paziures ar vietoj, kadangi man po cp randas per aukstai. Tai kadnebutu ant jo isitvirtines
Tikiuos viskas bus gerai.
Rios parašė:
Vistiek manau jei kas būtų blogai tai lydetų skausmai aštrūs , stiprūs.
As irgi save taip raminu
Sveikos, dvi dienas nesijungiau kol viska perskaiciau 🙂 maciau kalbejot apie krutine, tai mano taaaip skauda kad vos priliest galiu atrodo, tokia apvalesne pasidare ir atrodo didesne 😀😀 kazin kiek toks jautrumas turetu testis? Su pirmaja kai laukiausi atrodo taip stipriai nebuvo arba nepamenu 🙂
O vizita pas ginekologe gavau tik 28 diena tai jetus kaip ilgai laukt, o taip noris kad paziuretu..🙂
guminuke parašė:
Matau tas nugaros maudimas daugeliui moteru![]()
Tai tikriausiai normalu, be reikalo tik baiminames![]()
Man labai nugara maudzia, tik pagulejimas padeda... bet ir gulint maudzia. Greitai praeina, pamirstu kad skaudejo, ir vel uzeina momentais.
Zvaigzdute2 parašė:
Sveikos, dvi dienas nesijungiau kol viska perskaiciau 🙂 maciau kalbejot apie krutine, tai mano taaaip skauda kad vos priliest galiu atrodo, tokia apvalesne pasidare…
Man ir tik 28 dieną
atrodo taaaaip toli. Dar kai pasiskaitau visokių blogų patirčių pvz kad persileido . Ypač kaip pradeda kraujuoti. Žodžiu dabar nežinomybe ir nerimas iki kol pakliūsiu pas gyd. Tikiuos viskas ok bus
VasaRai parašė:
Merginos, kurios iš Vilniaus, pas kokią ginekologę lankotės Antakalnio poliklinikoje? 🤔
Labas! Aš lankydavausi pas Stanaitienę, miela ir švelni gydytoja (nežinau tik kaip nėštumą prižiūrėtų ji, neturėjau patirties), bet kai pastojau, prisisiregistruoti nebent rūgpjūčio pabaigoj būtų pavykę pas ją, tai dabar į Grybo kliniką pas Norvilaitę ėjau, eisiu ir toliau, visai patiko :))
AureMe parašė:
Labas! Aš lankydavausi pas Stanaitienę, miela ir švelni gydytoja (nežinau tik kaip nėštumą prižiūrėtų ji, neturėjau patirties), bet kai pastojau, prisisiregistruoti…
Aš irgi pas Stanaitienę užsiregistravau liepos 27 d., bet per II lygį. Nueisiu mokamai, nes anksčiau patekti nemokamai be šansų. Ją man šeimos gydytoja rekomendavo. Gal ir man ji patiks ☺️
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai