Puskiniene parašė:
Mane gelbedavo nesciosios dirzas nuo skausmu, si nestuma dar nelabai skauda bet jauciu uzeis sis malonumas.
Dar tik 5 savaite, tai geriau pagulinesiu. Ypac kai turiu 2 savaites atostogu
Puskiniene parašė:
Mane gelbedavo nesciosios dirzas nuo skausmu, si nestuma dar nelabai skauda bet jauciu uzeis sis malonumas.
Dar tik 5 savaite, tai geriau pagulinesiu. Ypac kai turiu 2 savaites atostogu
bartkute28 parašė:
Ar Kam Nors maudzia nugara?
Joooo... Ypatingai strėnas kai užeina.. 🙄
Katukadu parašė:
Joooo... Ypatingai strėnas kai užeina.. 🙄
Man irgi stipriausiai skauda nugarą🤭
bartkute28 parašė:
As vis dar nerimauju del savo isskyruuzsirasiau ketvirtadieniui privaciai. Dabar tereikia islaukt
Labai nepergyvenkit. Ketvirtadienis ne už kalnų. Apžiūrės ir viskas bus aišku. Nes kitom tepas , kraujuoja pirmus mėn ir viskas ok būna. Čia neilindęs nežinosi taip sakant
Rios parašė:
Labai nepergyvenkit. Ketvirtadienis ne už kalnų. Apžiūrės ir viskas bus aišku. Nes kitom tepas , kraujuoja pirmus mėn ir viskas ok būna. Čia neilindęs nežinosi taip…
Labai bijau
bet bus matyt viskas ketvirtadieni
bartkute28 parašė:
Labai bijaubet bus matyt viskas ketvirtadieni
Vistiek manau jei kas būtų blogai tai lydetų skausmai aštrūs , stiprūs.
mamasmile parašė:
Tai zinoma, gerokai anksti, man tik 10 dpo vos vos iziurima vaiduokliuka parode ☺☺ kantrybes 😁
Ka reiškia dpo? 🙄
Lelia_Lelius parašė:
Ka reiškia dpo? 🙄
Diena po ovuliacijos
Raganele83 parašė:
o siaip kokie pozymiai jaucias, pykinimas ar kazkas tokio yra?
as nei kvapus jauciu, nei mane pykina, nei as kazko labai noriu, ar cia dar per an…
Kaip ir man. Su pirmaja net be testuko supratau, kad laukiaus. Kol is penkto auksto i apacia iseidavau nesdavaus maisiuka. Nes nuo visko vemiau. O dabar va tik trecia diena papykina, o daugiau nieko.
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai