ieva921 parašė:
O kurį jūs echoskopą darėtės? Nes man parašė jeigu 3/4 D tai 60 eur, o 2D 38 eur. Už 54 nebuvo![]()
Tai čia matyt tas už 60€, akcija tada buvo :))
ieva921 parašė:
O kurį jūs echoskopą darėtės? Nes man parašė jeigu 3/4 D tai 60 eur, o 2D 38 eur. Už 54 nebuvo![]()
Tai čia matyt tas už 60€, akcija tada buvo :))
Myliusniega parašė:
Sveikos, prašau nuraminkit mane 😞 užvakar dingo uoslė ir skonis, vakar pakilo temp iki 37,8 išgėriau paracetamolio, naktį visa šlapia miegojau, šiandien ryte vel 37…
Tokia pat. Tik dar jaučiu skonį ir užuodžiu, savijauta tragiška. Sakė gerti gyd vit C, D ir daaaug arbatų, ai dar nuo skausmo
Myliusniega parašė:
Sveikos, prašau nuraminkit mane 😞 užvakar dingo uoslė ir skonis, vakar pakilo temp iki 37,8 išgėriau paracetamolio, naktį visa šlapia miegojau, šiandien ryte vel 37…
testą darykitės būtinai. Paracetamolį, ibumetiną galite kaitalioti jeigu labai aukšta tempa ir nekrenta. Ar įsivaizduojate kur galėjote užsikrėsti, na ar turėjote daug kontaktų?
Myliusniega parašė:
Ir aš buvau praradus skonį ir uoslę.Bet kadangi vaikui buvo nustatytas covid virusas,tai žinojau,kad didelė tikimybė,jog ir aš persirgsiu.Jautėsi kurį laiką nuovargis,truputi skaudėjo galvą..Tačiau temperatūros neturiu,tai gal gan lengvai viskas praeis.Irgi tikiuosi leliukui nepakenkė😊
JonVytė parašė:
testą darykitės būtinai. Paracetamolį, ibumetiną galite kaitalioti jeigu labai aukšta tempa ir nekrenta. Ar įsivaizduojate kur galėjote užsikrėsti, na ar turėjote d…
Neįsivaizduoju kur, nes nuo rugsejo dirbu nuotoliniu, nebent vyras parnešė, nors jam visiškai jokiu simptomų.
JonVytė parašė:
man asmeniškai turbūt reikia išbraukti cukrų iš mitybos, nes mažylis aktyvus 24/7 būna, šianakt leido tik 4 val. pamiegot, net nesuprntu iš kur tiek jėgos, o dar ti…
Man lygiai taip pat... nesuprantu kada jam būna ramybės būsena...
Myliusniega parašė:
Neįsivaizduoju kur, nes nuo rugsejo dirbu nuotoliniu, nebent vyras parnešė, nors jam visiškai jokiu simptomų.
Myliusniega parašė:
ir į parduotuves jokias nėjot? o vyras gerai jaučiasi?
JonVytė parašė:
ir į parduotuves jokias nėjot? o vyras gerai jaučiasi?
Parduotuveje buvau prieš naujus metus. Vyrui viskas tvarkoj. Blemba atrodo saugais ir vis tiek iš kažkur zaraza užpuole. Net parduotuve turim tokia maža ir tai tik vakare vėlai eidavom...
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2021-kovinukai-5
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai