Piramide parašė:
Nebutinai. Man buvo tas tepliojimas ir jau ta pati vakara testas mete vaiduokli. Manau, kad cia gali buti implantacinis tepliojimas.
Tai jum oirmiau tepliojimas buvo, o neimanoma kad pirmiau testas rodytu ir tik poto implantacija
Piramide parašė:
Nebutinai. Man buvo tas tepliojimas ir jau ta pati vakara testas mete vaiduokli. Manau, kad cia gali buti implantacinis tepliojimas.
Tai jum oirmiau tepliojimas buvo, o neimanoma kad pirmiau testas rodytu ir tik poto implantacija
Milej parašė:
Testas darytas ryte
Parasykit i planuojanciu grupe paaiskins del implantacinio teoliojimo. Testa tik 1k daretes? Kada mm diena?
Milej parašė:
Testas darytas ryte
Man mm diena buvo vos vos kraujingu isskyru, poto dingo,ziurekit ar nedaugeja, ir pan
Na grupėse tikrai niekada negausite atsakymu dėl tų patepliojimų ir t.t. Jei teplioja, ar kraujuoja, visada pasiskambinkite daktarei ir pasiklauskite, nuvažiuokite vizitui. Nes tepliojimas ir kraujavimas vieni rimtesnių simptomų, nors taip pat gali būti ir nieko blogo nesakantys, bet gydytojai tikrai geriau numano nei grupės narės, nes visoms skirtingai viskas 🙏
Noraipildosi parašė:
Kocia kelinta diena po pas jus tokie skaiciukai? As irgi pridaviau krauja. Hcg ir prg. Lauksiu atsakymu.
As ne isp lt. Bet tada buvo 5+6 hcg 6126
Kocia parašė:
Man mm diena buvo vos vos kraujingu isskyru, poto dingo,ziurekit ar nedaugeja, ir pan
Dariausi ir penkatdieni buvo blankus siandien darytas ryskus
Milej parašė:
Dariausi ir penkatdieni buvo blankus siandien darytas ryskus
Kada mm diena?
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai