Anessa parašė:
Panos verkių negaliu pradėjau kraujuoti ryškiai tamsiai raudonų krauju, vyras veža į ligoninę![]()
Dieve.. Laikau kumštukus už jus, kad viskas būtų gerai.. 💞
Anessa parašė:
Panos verkių negaliu pradėjau kraujuoti ryškiai tamsiai raudonų krauju, vyras veža į ligoninę![]()
Dieve.. Laikau kumštukus už jus, kad viskas būtų gerai.. 💞
Anessa parašė:
🙏 kad tik viskas gerai butu 😯 stiprybes jums 💕
Sveikos
rytoj man prasides 6 savaite. Esu nesenai po nesekmingo nestumo del to dabar visko bijau ir bent pradzioje labai saugausi. Sakykit ar visos jauciat maudima ir ar tai normalu? Praejusi karta man maudimas baigesi prastai, bijau net pajudet dabar😭 baisiausia kad kraujo nebuvo praejusi karta o baigesi viskas staiga su daug kraujo po atrodo visai po menko fizinio kruvio, namu tvarkymosi....
kaip manot ar normalu kad kartais sudiegia pilvo apacios sona? Treciadieni pas daktare bet bijau vel nesulaukt pirmo vizito....
Moonis parašė:
Sveikosrytoj man prasides 6 savaite. Esu nesenai po nesekmingo nestumo del to dabar visko bijau ir bent pradzioje labai saugausi. Sakykit ar visos jauciat maudi…
Maudimas normalu
O didelis skausmas-ne
aus_teja parašė:
Sveikos būsimos mamytės!🥰 Ir aš jungiuosi prie Jūsų, pagal testą ir skaičiavimą rodo, jog 5a savaitė ir pagal skaičiuoklę rodo, kad susitikimas turėtų būti kovo 3d.…
Labas , sveika prisijingusi prie musu 🙂
Na manes kolkas nepykina ir jokio sleikstulio nejauciu (gal praslysiu 😁 ) o bendras silpnumas taip, nuolat pavargus jauciuos atrodo. Bet stengiuosi labai netinginiaut ir nepasiduot pagundai eit pamiegot . 😄 norisi labiau pagulinet , pasedet ...
Belavita parašė:
O as isvis jokiu simptomu nejauciu po kolkas su pirma dukryte taip pat jokiu nebuvo net nesupykino nei kartotik jautri labai buvau
![]()
Kazkaip ir as labai neinterpretuoju tu simptomu.krutines jautrumas ir dingusios mm ir beabejo teigiamas testas - kolkas didziausi simptomai pas mane 😁
Fairytale parašė:
Labas , sveika prisijingusi prie musu 🙂
Na manes kolkas nepykina ir jokio sleikstulio nejauciu (gal praslysiu 😁 ) o bendra…
Na ir aš nepasiduodu pagundai pamiegot, bet lova ir pagalvė traukia labai, tai gulinėjimas ir sėdėjimas dabar labai gelbėja.. 😀
aus_teja parašė:
Na ir aš nepasiduodu pagundai pamiegot, bet lova ir pagalvė traukia labai, tai gulinėjimas ir sėdėjimas dabar labai gelbėja..
Oo taip , trauka begaline 😃
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai