2020.08.09 07:18 (prieš 5 m.)
jomajo parašė:
Na iki 14 sav didelė persileidimų rizika, tai kam veltui kelti nerimą, jeigu netyčia kas netaip. Nusprendžiau geriau palaukti, o tada jei viskas sklandžiai ir prane…
Nebijokite pasakyti mamai - juk ji fiziologiškai artimiausias Jūsų žmogus, ji supranta ir pwrsileidimų riziką ir kitas rizikas, ypač jei dirba medicinos sferoje. Ji ir nuramins, ir pasipasakoti turėsit kam, pagelbės. Aš pradžioje buvau taip pat nusprendus tylėt kaip žemė iki 12 sav., bet paskui prasidėjo tepliojimai visokie ir vyras pats pasakė, kad kam kam bet mamai turiu pasiguosti ir gal ji patars, pasidalins tikra patirtim. Taip ir padariau, kaip man palengvėjo! O mama mano irgi dirba medicinos srity, tai ir pagelbėjo kritiniais momentais. Taigi, dabar žino tik mama ir vyras, sutarėm, kad kitiems pranešim po 12 savaitės
Be to - šie laikai jau nebe senieji, kai būdavo gėda kalbėti apie dalykus, kurie atseit nukrypsta nuo normų - persileidimai šiais taršos ir streso laikais yra labiu suvokiamas nei anksčiau, tame nieko gėdingo nėra, ir tai tikrai nepadarys jūsų silpnesnės kitų akyse - nesakau, kad reikia apsiskelbti visam pasauliui (man šiaip graži paslapties išlaikymo idėja bei apsaugojimas nuo visokių nereikalingų apkalbų), bet tėvai linki tik gėrio, jų palaikymas gali Jums atnešti ramybę, kuri gali net ir padėti kūdikėliui sveikai vystytis! 😊