Reda_a parašė:
Sveikos, man 43m., ciklas pasidarė nereguliarus, buvau dar pas ginekologę balandžio mėn.tai išrašė gerti papildą cyclebalance, kolkas didelių rezultatų nėra, negali…
Nematau
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįReda_a parašė:
Sveikos, man 43m., ciklas pasidarė nereguliarus, buvau dar pas ginekologę balandžio mėn.tai išrašė gerti papildą cyclebalance, kolkas didelių rezultatų nėra, negali…
Nematau
Sveikos. Antra cikla 2-3d iki menesiu pateplioja rudai? Kas čia vyksta?!🤦♀️ ciklai gan reguliarūs normaliaų mėnesinės prasideda šviežiu tepliojimu raudonu nes rusvu.. praeita cikla patepliojo po poros dienu menesines prasidejo.. ši cikla testo nt dar nedariau 2d iki mmm nuo vakar pateplioja rusvai nieko neskauda...
Koletee parašė:
Pas mane taip buvo irgi. Nežinau, ar suveikė, bet vienus papildus išbandžiau ir turiu rezultatą. Geriau po du paketėlius per dieną. Gal verta išbandyti 😊
Kiek laiko gėrėte?☺️Aš geriu šiuos, bet po vieną pakelį per dieną.
Saulė 32 parašė:
Sveikos. Antra cikla 2-3d iki menesiu pateplioja rudai? Kas čia vyksta?!🤦♀️ ciklai gan reguliarūs normaliaų mėnesinės prasideda šviežiu tepliojimu raudonu nes rusv…
Senas kraujas užsilikęs. Man visada prieš pat mm pora dienu irgi rudai teplioja ir paskutinem dienom irgi rudai
Blackblackmagic parašė:
Senas kraujas užsilikęs. Man visada prieš pat mm pora dienu irgi rudai teplioja ir paskutinem dienom irgi rudai
O man niekada taip nebudavo
Karile_ parašė:
Sveikos merginos. Planuoju tą laukimą,nėštumą,tenka peršokti jau į 2027metinukų belaukiant,nes vis nepastoju 😶 negaliu patikėti,jau beveik metai.
Atsiprašau paklausiu kiek Jums metų?☺️ Man 43 metai ir nuo kovo mėn.ciklai pasidarė visai nereguliarūs, daktarė paskyrė gerti papildą cyclebalance, bet kolkas rezultatas menkas. Tiesiog gyvenu savo gyvenimą ir viskas, per daug neapsikraunu mintimis. Per daug išgyvenimų turėjau iki tol, vos atsigavau, taip, kad filosofiškai pradėjau į gyvenimą žiūrėti☺️
Saulė 32 parašė:
O man niekada taip nebudavo
kazkaip manau kad nieko rimto cia
Reda_a parašė:
Kiek laiko gėrėte?☺️Aš geriu šiuos, bet po vieną pakelį per dieną.
Nezinau sutapimas ar ne, bet po biocheminio nestumo issiderinus ciklui, ginekologe rekomendavo, vartojau po 2 pakelius per diena, po 2 men pastojau. Kad pastojimui turejo itakos manau, kad ne, bet sekiau paskutine ovuliacija, ciklas atsistate. Aisku, niekas negali paneigt fakto kad galbut ir be siu papildu ciklas butu grizes i norma🤷♀️
As planuojant pirmagimi pradejau vartot inofolic, uzkibo po pirmo ciklo vartojant, iki tol 6men nekibo, su kitu nestumu pradejus vartot cycle uzkibo, persileidau, po persileidimo vel gryzau prie cycle, nieko, pakeiciau i inofolic-uzkibo, tai aisku placebas, bet vis keisdavau, neuzsibudavau ties vienu😀 ciklas reguliarus buvo, o ir pradejus vartot cycle pirma karta pajauciau ovuliacija
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai