Laumme parašė:
Sveikos! Sveikinu visas laukiančias!Jungiuosi ir aš prie jūsų būrio! Lauksim savo pagranduko kovo 8d. Oo kad čia būtų ženklas jog mergaitė
nes jau turim du s…
Sveika prisijungus!
Laumme parašė:
Sveikos! Sveikinu visas laukiančias!Jungiuosi ir aš prie jūsų būrio! Lauksim savo pagranduko kovo 8d. Oo kad čia būtų ženklas jog mergaitė
nes jau turim du s…
Sveika prisijungus!
Laumme parašė:
nes jau turim du s…
Sveika sveika 🌺 as dar nesiregistravau , gal pabandysiu paskambinti pektadieni ir uzsirasyt antroj Liepos pusej ☺
Kirba tas klausimas ar viskas gerai ten bet nutariau neskubet ir ramiai laukt 🤗
Kad nekelt sau papildomo stresiuko nes nuejau per anksti o pasakys kad nieko nesimato ateik veliau 🙄
Testai teigiami, hcg patvirtino tad megaujuosiu dziaugsmu 🙂
Myliusniega parašė:
Jėzau... kokia aš dar žalia tuose reikaliukuosegal kuri šiauliuose darėsi kur nors kraujo tyrimą? Kada jį daryti?
![]()
Sveika, aš šisuliuose datiaus medica practika, tilžės gatvėje šalia Janonio gimnazijos, mokėjau sausį lyg 15eur
tirli_pirli parašė:
Na mamytes o iš kur jus esat?idomu kiek Vilniečių čia
![]()
Aš iš Vilniaus
Baikštukė parašė:
Iš kur jūs būsit? 😊
Aš dabar iš Vilniaus bet kilus iš Radviliškio
Laumme parašė:
nes jau turim du s…
Liepos 15 d. Bus jau 8ta sav 😊
annelly parašė:
Labas rytas! Tikriausiai ir aš jungiuosi prie kovinukųSakykite ar pradėjote gerti kokiis vitaminus nėščiosioms?
Tik folio rūgštį.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai