dkristina parašė:
Ziuriu vasaros viduris.. jei taip toliau pramiegosiu ir prabloguosiu vasara... nieko nenoriu.. jei i dadba nereiktu guleciau visa dien namie
Na tik žinok,kad esi ne viena tokia..
dkristina parašė:
Ziuriu vasaros viduris.. jei taip toliau pramiegosiu ir prabloguosiu vasara... nieko nenoriu.. jei i dadba nereiktu guleciau visa dien namie
Na tik žinok,kad esi ne viena tokia..
Planuojanti4 parašė:
O kaip, mamytės, kurioms taip bloga su darbais? Ėmėte biuletenius ar kažkokiu būdu dirbat?
As dziaugiuosi, kad dar vis nuo karantino neliepe grizti ofisan ir galiu dirbti is namu. Ofise neissedeciau
Br4ske parašė:
As dziaugiuosi, kad dar vis nuo karantino neliepe grizti ofisan ir galiu dirbti is namu. Ofise neissedeciau![]()
Aš ofise irgi sunkiai išsėdėčiau tai kolkas dar irgi džiaugiuos, kad galiu iš namų dirbt. Priešingu atveju manau biuletenis būtų, nes jėgų 0 ir dar pykina, nuo kvapų ypač 😵 buvau porai dienų atsigavus ir vėl viskas grįžo 😀
Šiandien taip išsigandau, kad supratau, jog tikrai noriu būti mama, kuo visada abejojau. Kad ir kokia mama, bet stengsiuos. Pastaruoju metu pradėjau dažniau čiaudėti ir to bijoti, nes jei čiaudulys pagauna nesusirietus, tai nudiegdavo pilvo apačia. Šiandien taip iš širdies nusičiaudėjau, taip trenkė skausmas per visą pilvo apačią, kad net ašaros ištryško, po minutės praėjo viskas, bet išsigandau. Tad iki kito vizito pas gydytoją planuoju daugiau lovoj voliotis. Kol negerų išskyrų nėra, tai savaitėlę išlauksiu vizito. Atrodo per minutę viskas gali pasikeisti...
Planuojanti4 parašė:
O kaip, mamytės, kurioms taip bloga su darbais? Ėmėte biuletenius ar kažkokiu būdu dirbat?
Mano darbas su maistu susijes, tai tie kvapai patampo kita karta, bet galiu dirbti pokolkas. Vos kelios savaites iki 12 savaiciu tau tokiuosi pagerejimo.
PatiVaikas parašė:
Šiandien taip išsigandau, kad supratau, jog tikrai noriu būti mama, kuo visada abejojau. Kad ir kokia mama, bet stengsiuos. Pastaruoju metu pradėjau dažniau čiaudėt…
Nepergyvenk, tas sudiegimas yra normalus, kiek žinau visom tas pats, čiaudėjant arba kosėjant nesusirietus sudiegia aštrus skausmas, čia dėl įsitempusių raiščių. Tikrai viskas gerai 😊
dominykamac parašė:
Nepergyvenk, tas sudiegimas yra normalus, kiek žinau visom tas pats, čiaudėjant arba kosėjant nesusirietus sudiegia aštrus skausmas, čia dėl įsitempusių raiščių. Ti…
Nuraminot, ačiū. Informacijos apie tokį dalyką nelabai pavyko rasti
PatiVaikas parašė:
Šiandien taip išsigandau, kad supratau, jog tikrai noriu būti mama, kuo visada abejojau. Kad ir kokia mama, bet stengsiuos. Pastaruoju metu pradėjau dažniau čiaudėt…
Man sian paryciais taip pat buvo kai staigiai pasiversti pabandziau...taip stipriai nudiege, kad poto 10 min gulejau ir galvojau ar cia viskas gerai 🙂
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai