MinčiųRaizgynė parašė:
Nusiramink 😊🎈 man lengva kalbėt, man ||| 🤰
Su pirmąją nusipikau viską, kas buvo rekomenduojama sąrašuose 😄
O jeigu dabar reiktu pakartot pirmaji, ko nepirktumet iš tu rekomendaciju? 😅🙈
MinčiųRaizgynė parašė:
Paula Viktoria parašė:
matot man pirmas vaikutis, baimiu pilna ir norisi viskam pasiruošti, nežinau ar turesiu pieno, nes šeimos moterys neturejo arba labai trumpai.Vyras išvis labai nori…
Paskaitykite Vitkausko knygą "Nepakeičiamas kaip mamos meilė" berods vadinasi
tada žinosite, kad jei nėra sveikatos problemų, nebūna kad nebūtų pieno 😊 jei norėsite žindyti, pasidomėsite daugiau apie tai, neabejotinai keliausite sėkmingai 😇
Planuojanti4 parašė:
Paskaitykite Vitkausko knygą "Nepakeičiamas kaip mamos meilė" berods vadinasitada žinosite, kad jei nėra sveikatos problemų, nebūna kad nebūtų pieno 😊 jei norės…
MinčiųRaizgynė parašė:
Ir aš taip pat 🤭 gal ne viską, bet tikrai daug
o piemtraukį irgi pirkau, bet jau pagimdžiusi, vyras važiavo pirkti, kai pradėjo plūsti pienas, krūtinė pradėjo guzuotis, supanikavau.. galvojau, mažylė neištraukia. Gerai kad turėjau neseniai pagimdžiusią draugę, kuri žindė, paskambinau jai verkdama, sakė nusiraminti, žindyti ir palaukti kitos dienos ir tikrai viskas stabilizuosis, taip or buvo 🤭
Paula Viktoria parašė:
džemperis su mikimauzu, kaip tik šiandien nusipirkau 😅😅😅😅
Gal galit parodyt kaip atrodo?
Paula Viktoria parašė:
matot man pirmas vaikutis, baimiu pilna ir norisi viskam pasiruošti, nežinau ar turesiu pieno, nes šeimos moterys neturejo arba labai trumpai.Vyras išvis labai nori…
Oj tikrai nepanikuokit ir nepulkit iskart visko pirkti😊 ir labai daug rubeliu prisipirkti nepatarciau,nes jie greit augs,net nespesit visu apvilkti🤣buvau dukrai prisipirkus belekiek,dar is draugu gavau tai ne puses net nepasimatavom🤣su antru jau buvau ramesne,bet biski man buvo sunkiau,nes berniukas o aplink mane visi mergytes turejo,tai jau nebuvo taip,kad is ranku i rankas eitu😊pientrauki buvau gavus antram,bet man jo neprireike,nes patogiau ismasazuodavau rankom krutis😊o dabar isvis kazkokia rami siuo klausimu😁
Paula Viktoria parašė:
As elektrinio pientraukio su pirmu nepirkau, turejau rankini, tai elektrinis man pirkiniu sarase dabar nr. 1. Pas mane labai sunkiai pienas radosi, reikejo pagalbos uzvest fabrikeli, o su rankiniu kazkokia teagedija buvo 🙂 galu gale net jei pieno pakanakamai ir norisi isbegt kur nors, puikiai panaudosit 🙂
Planuojanti4 parašė:
Va ši 😊
O man sita knyga visiskas briedas...tikrai manau, kad mp geriausia alternatyva, bet visokiu situaciju buna, o ten maitinimas toks sudievintas, jautrias katik pagimdziusias mamas prie psichozes gali privest 🙂
Paula Viktoria parašė:
Nežinau, ar labai gerai padariau, bet šiandien nusipirkau pientraukį elektrinį ir pienukui daryti, ale idealia temperatura padaro 💁🏼♀️ Ankstoka dar bet aš kažkaip …
O kas per aparatas temperatura padaro? Netinka pieno temperatura kuri isspaiusta is krutines?
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai