KarinaBaby parašė:
Fainai!
Mano dukterecia yra Keila , man lb sitas vardas 🥰
KarinaBaby parašė:
Fainai!
Kadangi mano idomesnis vardas, tai ir vaikuciam norejosi kazkokiu idomesniu, pirmos mergaites vardas Meida, dabar slapukss,bet jei butu mergaite galvoju arba Ema, Elija, Karilė, o berniuko jau senai svajojau Neidas ir kito net negalvojau oops:
Tai gal isipildys svajone ir sese panašiu bus vardu🥰
Vikuzka parašė:
Fainai ane?? Keila
O kas jums graziau skamba? Keira ar Keila? Keila svelniau
Tramparam parašė:
Kadangi mano idomesnis vardas, tai ir vaikuciam norejosi kazkokiu idomesniu, pirmos mergaites vardas Meida, dabar slapukss,bet jei butu mergaite galvoju arba Ema, E…
Vardai gražūs, tik va aš nelabai noriu populiaraus kad klasėje ar grupėje nebūtų trus vienodi. Ema ir Elija yra ganėtinai populiarūs vardai ir iš mano vardintų labai daug populiarių yra :/
KarinaBaby parašė:
Zinau tikrai nenaudosim. Nenaudojom su pirmu. Ir turim jau atskirai sportinuka. Ziurim Kinderkraft. Tik atsiliepimu neturiu. Dar karta vaziuosim apziureti. Ir lovyt…
Jau ir man nagai knieti kazka nusipirkt😁 nors rubeliu nereiks pirkti,nes manojo dukterecia is uk parsiunte laaaabai daug savo berniuko rubeliu😁
Dziuliki parašė:
Oi su vardais ir man sunku, aš atvirkščiai mergatėms turėčiau bent 5 vardus. Kadangi drbu darželyje tai patikėkit, man vardą išrinkti beproto sunku, nes kyla LABAI …
Mes pirmąją galvojom pavadint Adele, bet pavadinom Saule, o šventą davėm Adelė, dabar sesei galvoju Adelė :))))))))))) nu arba Meda
man svarbi labai reikšmė, o šių labai gera
Mėgstu trumpus ir tokius, kurių neiškraipytų, vardus
Dziuliki parašė:
Oi su vardais ir man sunku, aš atvirkščiai mergatėms turėčiau bent 5 vardus. Kadangi drbu darželyje tai patikėkit, man vardą išrinkti beproto sunku, nes kyla LABAI …
Is A raides dar galiu dadet pora vardu Adomas,Adrijus,Aurimas,Aurelijus
Dziuliki parašė:
Vardai gražūs, tik va aš nelabai noriu populiaraus kad klasėje ar grupėje nebūtų trus vienodi. Ema ir Elija yra ganėtinai populiarūs vardai ir iš mano vardintų laba…
Gal kaip kurioj aplinkoj
pas mus tais vardais viena tik yra
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai