NEpilkaPelyte parašė:
Pas mane irgi tokios pačios. Manau čia viskas normalu 😊 tik pastebėjau jog išskyrų tikrai daugiau nei iki nėštumo, dažniau timpes reik skalbt 🤭😂
Nieko blogo 🤭🤭🤭🌺 ar jaučiate judesiukus jau?
NEpilkaPelyte parašė:
Pas mane irgi tokios pačios. Manau čia viskas normalu 😊 tik pastebėjau jog išskyrų tikrai daugiau nei iki nėštumo, dažniau timpes reik skalbt 🤭😂
Nieko blogo 🤭🤭🤭🌺 ar jaučiate judesiukus jau?
NEpilkaPelyte parašė:
Joooo, man tas pats ir skaičiau, kad jų gali tik daugėti 🙈
Rene23 parašė:
Sveiki. kokios pas jus šiuo metu išskyros?,😊
Pas mane daug ir nemalonios. Pradėjau vaistų kursą, tepinėlį ėmė ir pagal rezultatus paskyrė.
Bet sakė ginius kad po vaistų kurso turėtų apmažėti bet ir nenustos tai normalu nėštumo metu
Acmeja parašė:
Sveikos merginos, gal būsite susidūrusios su situacija ;) Prieš kelias dienas atliko apendikso šalinimo operaciją 😔 aišku, pjūviai nedideli, nes šalino laparoskop…
mano drauge gimde naturaliai 😉
Viktorija ... parašė:
Sveikutes,ar yra kurios jau 19-toje sav,bet judesiuku dar nejautė... Arba jų neatskyriau,bet abejoju,kad tai įmanoma 😔 pirmad einu Echo,laukiu labai,bet ir neramu..…
Aš su pirmagime judesius pradėjau jausti gal 21- 22 savaitę.. tikrai ne anksčiau 😉 plius ir visą likusį nėštumą tie judesiukai buvo tokie silpni ir vos juntami. Pagimdžiau sveiką mergaitę 😉
Acmeja parašė:
Sveikos merginos, gal būsite susidūrusios su situacija ;) Prieš kelias dienas atliko apendikso šalinimo operaciją 😔 aišku, pjūviai nedideli, nes šalino laparoskop…
Aš gimdžiau, kai išpjovė esant pilnų 30 savaičių su pirma dukra
Viktorija ... parašė:
Sveikutes,ar yra kurios jau 19-toje sav,bet judesiuku dar nejautė... Arba jų neatskyriau,bet abejoju,kad tai įmanoma 😔 pirmad einu Echo,laukiu labai,bet ir neramu..…
Aisku galima nejausti. Priklauso kelintas nestumas ir kaip vaikas guli. Pvz pas mane nestumas trecias ir pradejau jausti 18 sav ir tai retai. Tai 19 sav tikrai imanoma nejausti.
Lissek parašė:
Aš gimdžiau, kai išpjovė esant pilnų 30 savaičių su pirma dukra![]()
Oho 😬😲 man jau streso buvo dėl kūdikio,o buvo nepilnos 20 savaičių.. o Jums 30!
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai