Nu ką merginos, prisiduodu ir aš! Vakar naktį, 4 ryto užėjo sąrėmiai,kas 7 min po 43-47 sekundes, atsikėlėm 8 val ryto, sakau einu praustis, reikia kažką užkąsti, vaiką uošvei nuvežti ir t.t. Vienu žodžiu neskubam. Ir ką jūs galvojat? Išeinu iš dušo, o sąrėmių kaip nebūta. Galvoju gal paruošiamieji. Būnu namuose ir laukiu kas bus, o gi vienas kitas sąrėmis ir gan trumpas. Vyras jau juokiasi, kad man paranoja
Galų gale nusprendžiam į ligoninę nevažiuoti, nes vėl išvys kaip užvakar
bet 6 vakare vyrui sakau, o gal visgi varom pasitikrinti, kad nakty ramiau miegočiau. Bevažiuojant prasideda sąrėmiai
Nuvažiuojam, o šį kartą Klp dirba labai nuostabus personalas(ne taip kaip užvakar) ir ta mergaitė, mane priėmus pamatuoja tonusus, sako fiksuoja kažką, pakviesiu daktarę. Pažiūri, o ten tik 2cm, bet viskas labai šlapia ir minkšta. Dar sąrėmis užeina, aš jį iškvėpuoju, ji žiūri į mane ir sako- žinai, pasilieku tave ir tiesiai į gimdyklą :shock
sąrėmiai jau nejuokingi darosi, pažiūri - 3cm, sako, matau čia tau gerai sekasi, gražiai atrodai, epidiūro tau nereikia, suleisiu nuo skausmo ir bus liuks
o man jau panikos priepuolis, nes aš noriu EPIDIŪRO!!
Po kiek laiko jaučiu kaip nubėga vandenys, nes sąrėmiai jau stiprūs, o ji atėjus juos nuleidžia beveik iki galo, ko pasekoje sąrėmių skausmas pasidaro sunkiai pakeliamas. Sakau noriu epidiūro, o ji mane ima gąsdinti, oi kiek čia visokių šalutinių poveikių, kitos čia natūralistės ir bla bla bla, sakau, aš ne tokia, man patinka viskas, kas palengvina gyvenimą
. Suleidžia epidiūrą ir gyvenimas nušvinta
sąrėmius jaučiau, kojas jaučiau ir po valandos su puse jau 8.5cm, sako tuoj stumsim
aš buvau šoke, viskas žaibo greičiu praktiškai. Ir ką, keturi stūmimai ir mano lėlytė man ant pilvo, pasirodo virkštelė buvo super trumpa, kad padėti ant krūtinės. Tai va taip ir gimė mūsų Mėta. Spalio 3d 00:24 val 3460g, 53cm
ir toooks kjūtikas, kad negaliu atsižiūrėti❤beje abi sesutės gimė pirmadienį
vyras sakė spec laikiau, kad pirmadienį gimtų
gal ir laikiau, ne jo reikalas😋