EglėR parašė:
Nu ką merginos, prisiduodu ir aš! Vakar naktį, 4 ryto užėjo sąrėmiai,kas 7 min po 43-47 sekundes, atsikėlėm 8 val ryto, sakau einu praustis, reikia kažką užkąsti, v…
Dideli sveikinimai abiems ♥️♥️😍♥️🌼🌼🌼🌼
EglėR parašė:
Nu ką merginos, prisiduodu ir aš! Vakar naktį, 4 ryto užėjo sąrėmiai,kas 7 min po 43-47 sekundes, atsikėlėm 8 val ryto, sakau einu praustis, reikia kažką užkąsti, v…
Dideli sveikinimai abiems ♥️♥️😍♥️🌼🌼🌼🌼
Laurut3 parašė:
Geras, kaip keista kad reik vazinet kasdien😃 as pvz antram nestume 40sav pas savo gine dar nuejau, ji pasake kad laisvai iki 41sav galiu laukti jei nieko iki tol ta…
Kadangi čia ginekologas tik echoskopu žiūrėjo, tai manau, kad rytoj stacionare akušerės patikrins kaklelį ir t.t. ir jos gal nutars jau kaip toliau daryti 🙈 bent tikiuosi, kad pasakys aiškiau, ar tikrai kiekvieną dieną, ar kaip toliau bus. 😁 Tikėjausi iko termino pagimdyti, bet kadangi nes dabar tikiuosi, kad bent per šias kelias dienas.
EglėR parašė:
Sveikinimai! Daug daug pienuko! 🌷
LauraLaura1989 parašė:
O Jėtau labai užjaučiu tikrai kažkokia atrodo nesąmonė dar nešioti 🙂
Aš irgi niekaip nesuprantu, kam dar nešioti ta savaite..😣 kai pagalvoji kiek ta moteris turi atkentėti, na bet nieko greitai laikysim rankose savo stebuklėlius, ir pamiršim visus tuos praeitus vargus 🤭🥰
EglėR parašė:
Sveikiname 🍼🧸 gerai kad nuvaziavot pasitikrinti ir dar spėjot epidiura gaut
MonikaSot parašė:
Aš irgi niekaip nesuprantu, kam dar nešioti ta savaite..😣 kai pagalvoji kiek ta moteris turi atkentėti, na bet nieko greitai laikysim rankose savo stebuklėlius, ir …
Na matot 41sav dar nesiskaito pernesiotas
kiekvienos moters nestumas gsli trukti skirtingai, viena 38 savbjau gimdo kitos iki 41sav vaiksto. Jau kada laikas tada laikas.. 🙂 nes skatinti taip be priezasties matyt ner labai gerai😇
EglėR parašė:
Sveikinimai!!! ♥️🥰🥰
Man irgi Klaipėdoje gimdyti, tikiuosi pataikyti, ant geresnio personalo, nes kiek skaitau viena pamaina labai nekokia
o kai pirmas vaikelis, viskas nauja, taip baisu atrodo.. ar pavyko gauti šeimos palata?
MonikaSot parašė:
Aš irgi niekaip nesuprantu, kam dar nešioti ta savaite..😣 kai pagalvoji kiek ta moteris turi atkentėti, na bet nieko greitai laikysim rankose savo stebuklėlius, ir …
Na tikrai bet nieko nedaug beliko tai manau kad gal kažkas prasidės 🙂
MonikaSot parašė:
Jie turi laukti veiklos užsikūrimo savaime, nes mažylis turi ne tik tinkamai įsistatyti į gimdymo takus, bet ir tinkamai kūnas pasiruošti. Ir tik jūsų kūnas individualiai žino kada jam ir vaikeliui jau laikas. Skatinama yra su tam tikromis indikacijomis ir žinoma pernešiojimu. Diena po termino, nesiskaito didelis pernešiojimas. Skatinant skauda žyyyyymiai labiau nei natūraliai užsikūrus veiklai. O gydytojai nori, kad viskas būtų kuo natūraliau. Suprantu, kad jau norisi, bet tikrai jie ne iš smagumo ar iš "specialiai" neima ir neskatina gimdyvių po termino
veruce parašė:
Sveikiname 🍼🧸 gerai kad nuvaziavot pasitikrinti ir dar spėjot epidiura gaut![]()
Labai džiaugiuosi😅nežinau kaip būtų reikėję be gimdyti🙈
MonikaSot parašė:
Sveikinimai!!! ♥️🥰🥰
Man irgi Klaipėdoje gimdyti, tikiuosi pataikyti, ant geresnio personalo, nes kiek …
Nepavyko, labai daug gimdančių, tai visos buvo užimtos, bet gavau viengulę palatą, tik tiek kad tualetas arčiau galėtų būti
ir lankymo valandos galėtų būti ilgesnes, dieną nuo 11-12 ir vakare nuo 17-19 val
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai