Rubiukas2012 parašė:
Aš pas šeimos nesikreipiau, planavau iškart vizitą pas gine. Galvojau apie 7-8 sav., tačiau teko anksciau![]()
O hcg tyrimą jau turėjote, kai lankėtės pas ginekologę ar ginekologė paskyrė? ☺️
Rubiukas2012 parašė:
Aš pas šeimos nesikreipiau, planavau iškart vizitą pas gine. Galvojau apie 7-8 sav., tačiau teko anksciau![]()
O hcg tyrimą jau turėjote, kai lankėtės pas ginekologę ar ginekologė paskyrė? ☺️
broshke parašė:
Nereikia nei siuntimo nieko norint pasidaryt Hcg t.y įsitikinti nėštumu. Aš pasidariau hcg ir prg kraujo tyrimą kartu. Kai pasitvirtino nėštumas tada ir reginausi pas ginekologą
O tas hcg tyrimas būtinas, ar kartojat jį, kad stebėt kaip auga skaičiai? Nes aš dabar pagalvojau, na pasidarysiu jį, bet pas gyd.turbūt priims tik 7-8 savaitę, kai širdutė bus matoma...
Ir išvis, nusprendžiau nebeskaityt nieko, nes kur nepažiūrėsi, iškart persileidimai, nesivystantys ir kitos bėdos.
Rubiukas2012 parašė:
Nenoriu sukelt neigiamu emocijų, tai jei nenorite neatsakykite. Kaip supratote, kad nesivysto? Hcg pokyčiai? Tepliojimai?
Mam gine pasake. As beveik 6sav buvau pas ja ir iskart pasake,kad kazkas bisky ne taip,permazas..atejau po sav ir ta pacia diena persileidimas prasidejo,o paziurejus per eko sake nei kiek nepaaugo,reiskia nustojo vystytis ..
Miglevai parašė:
Mam gine pasake. As beveik 6sav buvau pas ja ir iskart pasake,kad kazkas bisky ne taip,permazas..atejau po sav ir ta pacia diena persileidimas prasidejo,o paziureju…
Labai užjaučiu, tačiau dabar didele tikimybe, kad su antru bus viskas ok 💐
Pipirelis parašė:
O tas hcg tyrimas būtinas, ar kartojat jį, kad stebėt kaip auga skaičiai? Nes aš dabar pagalvojau, na pasidarysiu jį, bet pas gyd.turbūt priims tik 7-8 savaitę, kai…
Na čia jus sprendžiate ar būtinas
jis tiesiog patvirtina arba paneigia nėštumą. O jo sekimas iki vizito man tiesiog davė ale ramybe, kad skaičiai stipriai kyla, tai eina tik į geresne puse
O kas liečia tas visas bėdas bedeles, tai labai gaila, bet realybe baisoka. Išnešioti vaikeli ne kiekvienai pavyksta
Miglevai parašė:
Man nustojo vystytis 6sav,7sav prasidejo persileidimas, po dvieju mm as va cia su Jumis kolkas😇 tikiuosi viskas bus gerai si karta❤ o Jum kaip buvo?
Man nustojo 6sav. Bet buvo atlikta abrazija😵 nes iki 9 sav niekas nevyko, tai vat gruodžio 9 buvo išvalymas, ir dabar tikiuosi kad viskas bus gerai 🙏🌼❤️
Rubiukas2012 parašė:
Labai užjaučiu, tačiau dabar didele tikimybe, kad su antru bus viskas ok 💐
Ačiū😇 tikiuosi ir as, kazkaip jauciuosi ramiai ir tikiu ,kad viskas dabar bus gerai😇
Sveikos, na prisiduodu ir aš
buvau pastojusi vasarį, bet balandžio pradžioj būdama devynių savaičių pradėjau kraujuot ir persileidau... sulaukėm pirmų mėnesinių po persileidimo gegužės 8d, na tepliot pradėjo jau gegužės 7d, atsiminsiu tikrai, nes buvo mūsų vestuvės, aš su balta suknele, nueinu į toletą ir ups ateina mm
bet kaip ir apsidžiaugiau pamačius, kaip ir simboliška buvo, vestuvės nauja gyvenino pradžia, ir lauktos mm, nes reiškė jog galim pradėt iš naujo planuot.
na ir ką pasisekė iš pat pirno ciklo, pasidariau jau nemažai testų ir visi teigiami. Pasiskambinau savo gp, galvoju gal kraujo tyrimą ar ką padarys, nes po persileidimo, bet deja... gavau tik vizitą jau su midwife liepos 2d iki tol teks laukt kantriai
bet galvoju gal jau kai būsiu kokių pilnų 8 sav reik privačiai echo pasidaryt
nesijaučiu nėščia visai, jokių požymių, bet aš dėl to nepergyvenu, nes su dukra nieko nebuvo ir ano nėštumo požymių beveik nebuvo. Dabar netikėjau, kad užkibo, nes per ov dienas turėjau pienligę. Realiai testus dariausi, nes kelis kartus per paskutinę savaitę susapnavau, kad darausi testus ir jie teigiami.
ragana būsiu, nes sapnai išsipildė
Na ir prirašiau daug

105 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai