Spindulelisx parašė:
Dar labai anksti manau visai didelei daliai moterų,šioje grupeje,kad gine patvirtintu nestuma❤️
Suprantama,tik idomus man tie hcg idomu palyginti
Spindulelisx parašė:
Dar labai anksti manau visai didelei daliai moterų,šioje grupeje,kad gine patvirtintu nestuma❤️
Suprantama,tik idomus man tie hcg idomu palyginti
Amandita parašė:
Sveika.Viskas bus gerai!!!!⚘As kazkaip uzsikodavau saveAs irgi su FET ikelimas buvo geguzes 21d.5dblakstutes dvi.Pagal pirminius hcg ko gero abu prikibo😇🥰🐾 dar …
Sveikinimai,kaip smagu🥰kiek jums dpi? Nezinau,sunku ir uzsikoduoti mintis, kol darbe būnu tol gerai 😅 namo grįžtu, tai mintys vien apie tai. Mes dar užšaldytas 5 blastutes turim jeigu kas.. bet taip noriu tikėti,kad nereiks jau jų is miego traukti 🤷🏽♀️😀
Amandita parašė:
Man jusu laaabai geros prognozes :)))) Oi lauksiu naujienu![]()
O kodel bijote daugiavaisio nestumo?del komlikaciju ar vyro gaila? 🤦♀️🤗
Del komplikaciju bijau ir del to kad esu labai zema ir smulki ir kaip pavyktu du isnesioti://
Spindulelisx parašė:
Sveikinimai,kaip smagu🥰kiek jums dpi? Nezinau,sunku ir uzsikoduoti mintis, kol darbe būnu tol gerai 😅 namo grįžtu, tai mintys vien apie tai. Mes dar užšaldytas 5 bl…
Snd 12d.Ryt kartosim hcg.As vaiduokliukus jau berods 3d.po isodinimo matyt pradejau
visom skirtingai.Tai dar tik speliones.Praita ivf sodinom irgi du,tai 10dpi buvo 197hcg,(tiesa nestumas nutruko 6savaitei) o dabar 11dpi 759hcg,tai ir idomu kokie skirtumai
Kaip jusu mergaites?
Mes si karta darem visus genetinius ,tai uzsisalde buvo 5,su genetineis atliktais liko 2 geri.Abu ir tupdem.
Vakar gavau atsakymą tai hcg 1144... Neskubu registruotis pas gyditoja, galvoju palaukti, bet kantrybę ne geležinė ;D ryt skambinsiuos šeimos gydytojai kad siuntimą duotų🤔 jaučiuosi kaip ir gerai ;) ar yra merginų po neisivystancio? Kiek laiko buvo? Ir po kiek laiko pavyko pastoti?🌼🤗
Amandita parašė:
Snd 12d.Ryt kartosim hcg.As vaiduokliukus jau berods 3d.po isodinimo matyt pradejauvisom skirtingai.Tai dar tik speliones.Praita ivf sodinom irgi du,tai 10dpi b…
Tikrai gali buti du, man preita nestuma 14dpi buvo 400 hcg 🙂
GretaMall parašė:
Vakar gavau atsakymą tai hcg 1144... Neskubu registruotis pas gyditoja, galvoju palaukti, bet kantrybę ne geležinė ;D ryt skambinsiuos šeimos gydytojai kad siuntimą…
Man nustojo vystytis 6sav,7sav prasidejo persileidimas, po dvieju mm as va cia su Jumis kolkas😇 tikiuosi viskas bus gerai si karta❤ o Jum kaip buvo?
Sveikos merginos, sveikinu visas būsimas mamytes! Džiugu ir man pranešti, kad po 5 metų KT vartojimo pavyko pastoti per pirmąjį mėnesį 🤗🤗🤗, aisku gal dar anksti labai džiūgauti, bet du testukai parodė po dvi ryškias juosteles 🤗. Mamytės norėčiau paklausti kaip dabar tvarka dėl vizitų pas gydytojas, ar aš pirmiau turėčiau apsilankyti pas šeimos gydytoją ar keliauti iškart pas ginekologę? 🤭 Pirmąjį nėštumą prižiūrėjo ginekologė 😊
Miglevai parašė:
Man nustojo vystytis 6sav,7sav prasidejo persileidimas, po dvieju mm as va cia su Jumis kolkas😇 tikiuosi viskas bus gerai si karta❤ o Jum kaip buvo?
Nenoriu sukelt neigiamu emocijų, tai jei nenorite neatsakykite. Kaip supratote, kad nesivysto? Hcg pokyčiai? Tepliojimai?
broshke parašė:
Sveikos merginos, sveikinu visas būsimas mamytes! Džiugu ir man pranešti, kad po 5 metų KT vartojimo pavyko pastoti per pirmąjį mėnesį 🤗🤗🤗, aisku gal dar anksti lab…
Aš pas šeimos nesikreipiau, planavau iškart vizitą pas gine. Galvojau apie 7-8 sav., tačiau teko anksciau
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai