Lūšiukė parašė:
kiek as girdejus, kad geriau neprasykit db, laukit busto, nes jie sumasto neduot bustobet as tik tokias kalbas esu girdejus, tai gal jums ir nereikstu nieko
![]()
nu as ir taip pagalvojau,geriau palauksim
o tada paprasysime
Lūšiukė parašė:
kiek as girdejus, kad geriau neprasykit db, laukit busto, nes jie sumasto neduot bustobet as tik tokias kalbas esu girdejus, tai gal jums ir nereikstu nieko
![]()
nu as ir taip pagalvojau,geriau palauksim
o tada paprasysime
Egliuxxx UK parašė:
SveikosO kaip i tas eiles del busto stoti? Kur cia ir kokie reikalavimai? Gal ir man duotu
![]()
turi uzpildyti prasyma ir i konsula nunesti ja su prasytais dokais
o seip visi gali gauti, kad neturi savo turto
jurgita1987 parašė:
Skaiciau HMRC puslapi apie self employed tax return bet nieko nesuprantu kaip daryt su tax return![]()
bet kodel tau taip anksti atejo laiskas,nes reikia iki sausio 31 deklaruoti,o po to bus baudos jau,man reikia iki sausio 31 spet,bet as nezinau kaip tvarkytis su bauda
Lūšiukė parašė:
turi uzpildyti prasyma ir i konsula nunesti ja su prasytais dokaiso seip visi gali gauti, kad neturi savo turto
![]()
O kur ta prasyma rast?
Ir kiek laiko uztrunka mazdaug kol duoda?
dianute7 parašė:
bet kodel tau taip anksti atejo laiskas,nes reikia iki sausio 31 deklaruoti,o po to bus baudos jau,man reikia iki sausio 31 spet,bet as nezinau kaip tvarkytis su bauda
Niekaip nesitvarkyk, as kai atvaziavau cia 3 pirmus metus nesitvarkiau, ir kai pradejo eit baudos uz tuos 3 metus, paskambinau, sakau neturiu pinigu, tai sako atsiusiu as tau uz visus tuos 3 metus tax return formas, tu jas uzpildysi, issiusi atgal ir tada nusiminusuos tos baudos
Tai taip ir buvo
Egliuxxx UK parašė:
O kur ta prasyma rast?Ir kiek laiko uztrunka mazdaug kol duoda?
as tai nuejau i pati konsula, kur tvarko siuos reikalus, pasiprasiau formos ir padave
susake kokiu doku reikia ir uzpildzius viska nunesiau
o jau kada gausi ar negausi, tai priklaus nuo konsulo, vienur lengvai dalina namus, o kitur gyvent nakvynes namuose ir niekas neskubes duoti
Lūšiukė parašė:
as tai nuejau i pati konsula, kur tvarko siuos reikalus, pasiprasiau formos ir padavesusake kokiu doku reikia ir uzpildzius viska nunesiau
o jau kada gausi ar negausi, tai priklaus nuo konsulo, vienur lengvai dalina namus, o kitur gyvent nakvynes namuose ir niekas neskubes duoti
![]()
O kaip tas prasymas vadinasi? Ta prasme, kokios formos ten reikia? Nes kai housingo eini, tai housing benefit, o kaip sitas vadinasi? As tai noreciau kad duotu uz Londono kur nors
Nes jau bloga man nuo tu kamsciu, zmoniu gausos ir nekulturingu vaiku....
Egliuxxx UK parašė:
O kaip tas prasymas vadinasi? Ta prasme, kokios formos ten reikia? Nes kai housingo eini, tai housing benefit, o kaip sitas vadinasi? As tai noreciau kad duotu uz Londono kur norsNes jau bloga man nuo tu kamsciu, zmoniu gausos ir nekulturingu vaiku....
na gausit nebent tam mieste kur jus ir gyvenat
o forma bijau sumeluoti, bet kaskas tokio kaip counsil hous form turetu buti, db nelabai pamenu nes pries beveik tris metus tvarkiausi si reikala
Lūšiukė parašė:
na gausit nebent tam mieste kur jus ir gyvenato forma bijau sumeluoti, bet kaskas tokio kaip counsil hous form turetu buti, db nelabai pamenu nes pries beveik tris metus tvarkiausi si reikala
![]()
Aisku
Aciu
Reikes uzsukt pasimt
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai