dagnukas parašė:
viskas bus gerai![]()
![]()
prisimeni kaip jus mane guodet
ir jauciu daugumai pasirode kad verkslenu be reikalo
na jau nedaug beliko laukt ir tuoj pasimatysi su leliuku
![]()
ačiū Dagnuk
dagnukas parašė:
viskas bus gerai![]()
![]()
prisimeni kaip jus mane guodet
ir jauciu daugumai pasirode kad verkslenu be reikalo
na jau nedaug beliko laukt ir tuoj pasimatysi su leliuku
![]()
ačiū Dagnuk
Sveikos mamytes....idomi diskusija matau cia pas jus apie zodiako zenklus.man asmeniskai jokio skirtumo po kokiu zenklu lelka isvys pasauli.tik nelabai supratau kodel visos taip vengiat veziuko?mano dukryte yra vezys ir tai pats nuostabiausias vaikas.labai gera mergaite.aisku daug ka padaris atvirksciai bet pagal charakteri labai gera.tarp kitko esu buvusi pas zmogu kuris daug zino apie choroskopo zenklus.ir bent jau apie seimos narius ir tuos kur man buvo aktualu pasake visa teisybe.tai va parasysiu bent jau trumpai apie kai kuriuos ka pasake trumpai ir drutai..vezys kaip ir sakiau labai geras zenklas.zmones labai jautrus ir nuosirdus.tik kaip ir priklauso veziui kartais padaris viska is kito galo.liutas:labai stipraus charakterio zmogus kuris jauciasi kaip karalius ir tokio nenugincysi.sunku su jais.jautis:istikimas ir seimos zmogus.taip pat vienas is normalesniu zodiako zenklu.mergele;taip pat turi savo charakteri bet seimos zmogus,gzieztas bet teisingas.vaikai ir seima jai viskas.skorpionas:zmogus kuris daznai "kanda,znybia"tai suvokdamas.pvz.niekada nenutyles bet izeis ir pasakis per aplinkui ir tame net nemato nieko blogo.aceit ups:netycia.zuvys:taip pat geras ir ramus zmogus.aplinkiniai jam svarbiau nei jis pats.ir paskutinis apie kuri zinau ir nelabai palankiai tai vandenis.:zodiako zenklas-veidmainis.ir kaip sako NEI VIENAS vandenis to niekada nepripazins.
tiesa dar esu susidurusi su labai daug svarstykliu.ir tikrai tiesa kad jos labai ilgai svarsto.pasitiketi jais neimanoma.nes ir paskutine akimirka kai kazkas jau turi but kaip suplanuota vienaip jie greit gali persvarstyt ir viskas virsti priesingai.esu simta kartu su tuo susidurusi.
tai va tokios mano zinios apie zodiako zenklus.
Ausriux parašė:
Sveikos mamytes....idomi diskusija matau cia pas jus apie zodiako zenklus.man asmeniskai jokio skirtumo po kokiu zenklu lelka isvys pasauli.tik nelabai supratau kodel visos taip vengiat veziuko?mano dukryte yra vezys ir tai pats nuostabiausias vaikas.labai gera mergaite.aisku daug ka padaris atvirksciai bet pagal charakteri labai gera.tarp kitko esu buvusi pas zmogu kuris daug zino apie choroskopo zenklus.ir bent jau apie seimos narius ir tuos kur man buvo aktualu pasake visa teisybe.tai va parasysiu bent jau trumpai apie kai kuriuos ka pasake trumpai ir drutai..vezys kaip ir sakiau labai geras zenklas.zmones labai jautrus ir nuosirdus.tik kaip ir priklauso veziui kartais padaris viska is kito galo.liutas:labai stipraus charakterio zmogus kuris jauciasi kaip karalius ir tokio nenugincysi.sunku su jais.jautis:istikimas ir seimos zmogus.taip pat vienas is normalesniu zodiako zenklu.mergele;taip pat turi savo charakteri bet seimos zmogus,gzieztas bet teisingas.vaikai ir seima jai viskas.skorpionas:zmogus kuris daznai "kanda,znybia"tai suvokdamas.pvz.niekada nenutyles bet izeis ir pasakis per aplinkui ir tame net nemato nieko blogo.aceit ups:netycia.zuvys:taip pat geras ir ramus zmogus.aplinkiniai jam svarbiau nei jis pats.ir paskutinis apie kuri zinau ir nelabai palankiai tai vandenis.:zodiako zenklas-veidmainis.ir kaip sako NEI VIENAS vandenis to niekada nepripazins.
tiesa dar esu susidurusi su labai daug svarstykliu.ir tikrai tiesa kad jos labai ilgai svarsto.pasitiketi jais neimanoma.nes ir paskutine akimirka kai kazkas jau turi but kaip suplanuota vienaip jie greit gali persvarstyt ir viskas virsti priesingai.esu simta kartu su tuo susidurusi.
tai va tokios mano zinios apie zodiako zenklus.
OHO KIEK CIA PRIRASEI, PRIKOMENTAVAI
Ivonacka parašė:
niu merginos, as vezys.vyro mamyte vezys, musu drauge taip pat. na drauge vredna. us musu tryju as ramiausi
![]()
kodel taip pries veziukus nusiteikusios. o vat liutuko tikrai nenoreciau, mano mamyke liutas, tai neduok dieve....![]()
kaip tavo "pilvukas"?
EliKai parašė:
Na man nustatyta gimdimo data Gruodzio 31d. Ech nera teisybes. Visi sampaniuka gers o as ka![]()
Dvi likimo drauges :))) man numatyta 12.21, bet daktare sake, kad abejoja ar tada lys lauk
tai kaledinis kinderis nusimato... kaip ir sakai--> visi sves, o man kas :(????
Adrija-jurgita parašė:
OHO KIEK CIA PRIRASEI, PRIKOMENTAVAI
cia neprikomentavau o parasiau ka esu girdejusi is horoskopininkes tvirtai drutai....
o del zodiako zenklu-->liutukai, tai neduok dieve... turiu teva liuta--> pabandyk papriestarauti jo nuomonei..atnesi irodymus, kad esti neteisus, tai dar debilu isvadins.. ,mamukas jautis-->nesusikalbu irgi
mamukas turi savo nuomone, leis pasigincyti, bet vistiek jos nuomone paskutine
esu pati skorpionas--> nekandu, kaip cia kazkas rase, as kaip tik esu lb jautri.. visiems noriu padeti ir pan.. broliukas su savo drauge sauliukai--> lb ramus zmones, truksta entuiziazmo, darbstus... mano draugas avinas, tai va su kokia problemele susiduriau, tai tik su pavydumu. neturiu kuo daugiau dalintis ar skustis, nes lb graziai sugyvenam....
as avinas taip esu pavydi bet iki tam tikros ribos,megstu labai tiesa,konkretuma ir paprastuma(nemegstu-nu gal,tikriausei,tikslei nezinau,galbut.pas man turi but taip arba ne
) .kai turiu vyra ozeragi mano visi ragai pasibaigia
as ugnis o jis zeme greit uzsipleskiu,o jis greit ir uzgesina
Alvukas parašė:
o del zodiako zenklu-->liutukai, tai neduok dieve... turiu teva liuta--> pabandyk papriestarauti jo nuomonei..atnesi irodymus, kad esti neteisus, tai dar debilu isvadins.. ,mamukas jautis-->nesusikalbu irgimamukas turi savo nuomone, leis pasigincyti, bet vistiek jos nuomone paskutine
esu pati skorpionas--> nekandu, kaip cia kazkas rase, as kaip tik esu lb jautri.. visiems noriu padeti ir pan.. broliukas su savo drauge sauliukai--> lb ramus zmones, truksta entuiziazmo, darbstus... mano draugas avinas, tai va su kokia problemele susiduriau, tai tik su pavydumu. neturiu kuo daugiau dalintis ar skustis, nes lb graziai sugyvenam....
mano vyrokas avinas,bet pavydo nulis. kartai atrodo kad jis manes nebemyli. paklausi tai ka tu prisimastei ,liaukis .aisku kad myliu. o pats nepasakys traukte turi istraukti. tikras avinas
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai