2023.01.21 14:12 (prieš 3 m.)
Sveikos, as su klausimu, as suprantu reiketu klausti neurologo greiciausiai, bet dabar svarstau ar reikia vykti ar ne. Mergaite 18 men, man atrodo tobula problemu jokiu neturime nei maistu, nei isterijos, nei miegas problematiskas, galime ir iseiti is namu be problemu. Gal nelabai megsta ziemiska ora, nera labai laiminga kad reikia paciai vaikscioti lauke, bet vazineti smagu. Prisiskaiciau, dabar neramu, bet as siaip esu is tu neurotisku mamau kur perdaug prisiskaitau ir pritaikau vaikui, ir visada be reikalo, tai si karta be reikalo nenoriu lekti pas daktaru. Kas mane neramina, kad ji retai kada rodo pirstuku, skaitau kad turetu istisai rodyti i daiktus gyvunus ar pan, bet taip nera parodo i mane i tv kartais i lempa per langa rodo kazka. Sneka sava kalba, moka gal 4 zodelius visa kita savo kalba, ne kasdien bet buna dienu kai megsta pasisukti, kai labai dziaugiasi kazkuo itempia rankutes. Paloepimus vykdo rankute duoda, na gal tik neatnesa paprasyto zaislo ar knygutes, bet cia gal mano kalte nes per mazai tie daiktai budavo ivardijami, taip pat tikrai perdaug siuo metu ziuri filmuku, nes laukiuosi ir labai sunkus nestumas, as visiskai be jegu uzsiimti su vaiku, neslepiu to. Ar tureciau sunerimti del to nerodymo pirstu? Nepaminejau kad akiu kontaktas geras mano nuomome, nevengia pati ziuri iesko akiu. Taip pat priklausomai nuo to ka veikia, atitinkamai reaguoja i varda, jei filmukai reciau atsisuka, jei zaidimai atsisuka ir reaguoja dazniau. Aciu uz nuomone.