Slmona parašė:
Žinokit aš pralaksčiau su vaiku pas n daktarų ( tame tarpe ir pas 3 žinomiausias ir labiausiai rekomenduojamas neurologes buvom) - niekas nieko neprognozuoja, tiesi…
Bet kaip jums anksti pavyko visur pakliūti, kaip gavote siuntimus? Kad ir į VRC? Kokiu pagrindu toks mažiukas leliukas gali pakliūti į VRC? Beje iš kur jūs?
Pas mūsų požymių irgi labai daug, bet vis dar galvoju, kad tai augimo etapas ir tiek, bet baisu kažką ir praleisti..
Kuri neurologė jums geriausia pasirodė?
Pas M.Dambrauskiene pakliūti net ir privačiai neįmanoma, vis skambinu. Per kiek laiko jūs gavote vietą?
Dėl miegų tai negaliu skųstis, gerai miega, tik valgo MP, tai naktį prabunda 4-6 kartus, pavalgo ir miega, dažniausiai valgydama miega. Pakaitukai dienos metu yra 3, pramiega iš viso apie 3-4valandas.
Šiaip mėgsta žaisti viena, gali gana ilgai išbūti be kompanijos, bet jei pamato ar išgirsta sesę, dažnai atropoja, prašosi į ranką, atropojusi. Bet kaip ir minėjau, neatydziai klausosi, ką sakome, ir išvis į kalbantį veidą nėra linkusi žiūrėti, greit nusuka žvilgsnį. Tas labai neramina.
Nes pirmagimei pamenu 4 mėnesių padakydavau 'padaryk bar bar' it barbendavo daiktus, o dabar su antra dukra nieko panašaus, ji atrodo nesiklauso, ar nesupranta, nors ir rodau daug.. O jau 8 mėnesiai beveik..
Beje pirmagimė, kuriai dabar 6 metai labai bijojo žolės, labai, būdavo ant pleduko tik, už jo ribų neidavo, nes žolė. Bijojo vyrų, neidavo pas jokių žmonių, turiu omeny artimuosius, nei pas senelių nei pas močiučių. Buvo irgi labai rami, labai. Neverkdavo beveik visai, kiti sakydavo, kad nesam girdėję jos verkiancios. Bet buvo sumani, nuo kelių mėnesių jau kontaktavom sąmoningai, daug paliepimu suprasdavo. Vaikščioti pradėjo 10men. Tai atrodo irgi buvo visokių požymių, bet va užaugo protinga, sumani, gudri mergytė, tik kad šiek tiek drovoka, bet labai keičiasi. Eina drasyn.
Kartais atrodo, kad kiek aš pati perdedu, bet va tas vidinis kirminas graužia mane..