regi77 parašė:
Keista, implantacijai tikrai dar anksti.
Ir aš galvoju, kad dar anksti
regi77 parašė:
Keista, implantacijai tikrai dar anksti.
Ir aš galvoju, kad dar anksti
Labas rytas,
Safari, kaip tu?
Pozymiai atrodytu nestuminiai pas tave ir be BT. Laukiam ziniu ;)) Jei sesei nerode veluojant mmm, gali buti, kad ir tau taip pat bus :)))
Makadral, zigzaguoji sau :))) idomiai cia su tuo kraujuku ;)
Regi77, kritai ir toliau nepazymeta, gal implantacinis? :)))
Labas rytas merginos, pasirodau ir as su savuoju tevu-darzelis.lt/rk52839@1308211fc02 Man kilo toks klausimas, tarkim, jei rytoj turi prasidet mm, bet ryte bt dar nekritusi, pakankamai auksta, tai reiskia, kad rytoj mm tikrai nesulauksi, ar buna taip, kad ta pacia diena prie aukstos bt gali buti mm?
j.viktorija parašė:
Labas rytas merginos, pasirodau ir as su savuoju tevu-darzelis.lt/rk52839@1308211fc02 Man kilo toks klausimas, tarkim, jei rytoj turi prasidet mm, bet ryte b…
Paprastai mm ateina tą dieną, kai nukrenta bt arba dar sekančią dieną.
kol kas bt laikosi, nebandei nt?
Egliute001 parašė:
Paprastai mm ateina tą dieną, kai nukrenta bt arba dar sekančią dieną.kol kas bt laikosi, nebandei nt?
![]()
Na aisku, aciu uz patikslinima
dar nebandziau, planuoju darytis koki antradieni, jei mm nesulauksiu, dar vis kenciu nepasidarius
maziuke1 parašė:
labas rytas norejau paklausti jai BKT pasimatuoju pusvalandziu anksciau ar zymeti ta temp ar reikia prideti kazkiek?![]()
man atrodo kiek domėjaus, kad dėl pusvalandžio tai nereikia nei pridėti, nei atimti
Egliute001 parašė:
man atrodo kiek domėjaus, kad dėl pusvalandžio tai nereikia nei pridėti, nei atimti![]()
maziuke1 parašė:
labas rytas norejau paklausti jai BKT pasimatuoju pusvalandziu anksciau ar zymeti ta temp ar reikia prideti kazkiek?![]()
As irgi skaiciau, kad del pusvalandzio niekas nesikoreguoja, tik jei val. anksciau ar veliau, reikia pridet ir atimt 0.2
- pavėlavus 1 val. iš BKT vertės reikia atimti 0,1, pavėlavus 1,5 val. - 0,15, 2 val. - 0,2 ir t.t. (pirmasis pusvalandis nelaikomas koreguotina paklaida),
- pasimatavus peranksti 1 val., prie BKT vertės reikia pridėti 0,1, pavėlavus 1,5 val. - pridėti 0,15, 2 val. - pridėti 0,2 ir t.t. (pirmasis pusvalandis nelaikomas koreguotina paklaida).
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai