Labas rytas,
pas mane ivis nesuprantamas dalykas. bt laikosi, mmm nera, bet nt neigiamas. nors mmm turejo vakar buti.
tevu-darzelis.lt/rk61552@130822f1d74
Labas rytas,
pas mane ivis nesuprantamas dalykas. bt laikosi, mmm nera, bet nt neigiamas. nors mmm turejo vakar buti.
tevu-darzelis.lt/rk61552@130822f1d74
makadral parašė:
Wow, tikrai gražiai laikosi viršūnėje![]()
Pas mane kažkas vyksta, pasirodė kraujukas šiandien... tevu-darzelis.lt/rk6…
idomiai kaip, pas mane buvo pries ov kraujukas, kaip gine sake nieko tokio jei viena karta kartojasi
Safari parašė:
Labas rytas,
jau kaip ir turėtų rodyti testukas
gal kraujo tyrimą pasidaryk?
Egliute001 parašė:
- pavėlavus 1 val. iš BKT vertės reikia atimti 0,1, pavėlavus 1,5 val. - 0,15, 2 val. - 0,2 ir t.t. (pirmasis pusvalandis nelaikomas koreguotina paklaida),
Egliute001 parašė:
- pavėlavus 1 val. iš BKT vertės reikia atimti 0,1, pavėlavus 1,5 val. - 0,15, 2 val. - 0,2 ir t.t. (pirmasis pusvalandis nelaikomas koreguotina paklaida),
Taip cia tiksli info, as tr. apsirikau
regi77 parašė:
Siandien tik kritau, gal implantacinis, bet ar ne per didelis tas kritimas?
5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla.
j.viktorija parašė:
Labas rytas merginos, pasirodau ir as su savuoju tevu-darzelis.lt/rk52839@1308211fc02 Man kilo toks klausimas, tarkim, jei rytoj turi prasidet mm, bet ryte b…
puikiai laikaisi, tai ir toliau
o pakristi gali bt ryte ir tada buti mmm. pakritimas pries mmm visada buna, prie dideles bt nebus mmm
Egliute001 parašė:
jau kaip ir turėtų rodyti testukasgal kraujo tyrimą pasidaryk?
as dar vis guodziuosi mintim,kad gal parodys veliau vaiduokliuka. nes mano sesei parode po 5 dienu mmm velavimo tik
tai as galvoju gal irgi taip bus
as ne lt randuosi, tai pas mus nedaro, be gyd siuntimo ar prasymo.
Safari parašė:
as dar vis guodziuosi mintim,kad gal parodys veliau vaiduokliuka. nes mano sesei parode po 5 dienu mmm velavimo tiktai as galvoju gal irgi taip bus
…
būna kai ilgai testukai nerodo, bet kokiu atveju tada lieka laukti ir tikėtis II
Egliute001 parašė:
būna kai ilgai testukai nerodo, bet kokiu atveju tada lieka laukti ir tikėtis II![]()
arba mmm
aciu, lauksiu tokiau
Safari parašė:
Labas rytas,
Safari, na tavo BKT lyg pavyzdinė
dabar galim kaltinti tik paštininką, kad brokuotus NT atnešė
Bet pas mane ne prieš OV, o po... Šiandien BKT vėl šiek tiek pakilo, bet nemažai tokių kreminių rausvų-rožinių išskyrų, dalinuosi grafikėliu ( tevu-darzelis.lt/rk62163@130902d97c7 ).
Kaip laikosi kitos mergaitės? gal naujienų turi gerų kas nors?
9 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai