Milda parašė:
Anksčiau labai mėgau burtis, esu lankiusis pas tikrai nevieną būrėją. Sugalvojau vėl paieškoti būrėjos, pabandžiau išsiburti pas Anželiką, na žinokit išsamiai nusak…
Galiu pasidalinti kontaktu , PM
Milda parašė:
Anksčiau labai mėgau burtis, esu lankiusis pas tikrai nevieną būrėją. Sugalvojau vėl paieškoti būrėjos, pabandžiau išsiburti pas Anželiką, na žinokit išsamiai nusak…
Aš irgi noriu pasidalinti savo patirtimi pas daug ką esu buvusi, bandžiau ir tik tok platformą tai ji būrė su vaizdu o aš galvojau kokias nesąmones ji šneka, kitą būrimą turėjau rutelio magija tai man nelabai patinka kai klausinėja situacijos kas šiuo metu vyksta labai kategoriškai pateikė faktus nelabai net daug ir parašė, ir radau būrėją Ina su ja susirašėme el paštu ji nieko neklausė kokia situacija ar kaip tik pasakė sugalvoti vieną klausimą ko noriu paklausti kortų pasakiau kad visko ko tik įmanoma labai greitai atsakė aš ten dvejojau gal pradzioj labiau, bet kai atsiunte pirma burima tiek tiesos pasake is nuotrauku ir gimimo datu kad man buvo sokas. O apie situacija ji nieko nezinojo, bet atrodo kad mate viska is sono ir buvo tame procese. Tai tiesiog jos burimus skaitau kaip knyga nes labai daug paraso ir matosi kad labai daug ideda sirdies
Milda parašė:
Gal galit kontaktu ?
Milda parašė:
Sveiki.gal galite duoti jos kontaktus aš irgi norėčiau. Jei ji buria nuotoliu.nes aš iš pajūrio 😊
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai