Big_mama parašė:
Sveikutės. Dauguma jau pagimdę matau, arba neužilgo gimdysit, o gal šviežių nėščiukių yra?![]()
as sviezia nestuke ;)
Big_mama parašė:
Sveikutės. Dauguma jau pagimdę matau, arba neužilgo gimdysit, o gal šviežių nėščiukių yra?![]()
as sviezia nestuke ;)
x_karamele_x parašė:
as sviezia nestuke ;)
Sveikute
o del fotosesijos manau reiktu dometis tiesiog pas koki fotografa, manau tikrai yra tokiu kur sutiktu ir ismano savo darba
x_karamele_x parašė:
aciu uz info,o jus cia taip retai visaa bendraujate?as jau buvau apsidziaugus ,kad radau alytaus besilaukianciu mamyciu temuke,nes daug info daznai domina del pilvu…
Labutis, mes čia daugiau bendraujam www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/visos-alytaus-mamytes-ir-ne-tik
Prisijunk prie mūsų
bonisima parašė:
Labutis, mes čia daugiau bendraujam www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/visos-alytaus-mamytes-ir-ne-tik
tik reikia, kad admine issiustu pakvietima
J@lita parašė:
tik reikia, kad admine issiustu pakvietima![]()
o kaip man to pakvietimo paprasyt ?
x_karamele_x parašė:
o kaip man to pakvietimo paprasyt ?![]()
www.tevu-darzelis.lt/forumas/profile/laimute19
na atrodo kad teisingai ikeliau..cia admines profilis, parasyk jai i az
x_karamele_x parašė:
sveikutes,priimsit i savo buri? as googlinu apie foto sesijas,bet zinokit nieko nerandu alytuje,ar fotogratavot kuri savo pilvinukus alytuje ?![]()
Sveika prisijungusi
Apie fotosesijas merginos kalbejojau siame forumu ankstesniuose puslapiuose, dalinosi lb gerais atsiliepimais apie viena jauna fotografe. Pamegink paskaitineti,jei gerai prisimenu - tai kazkur apie 60psl. butu
laviignia parašė:
Visus norinčius gerai jaustis kviečia atvykti į mankštą ir masažą.
Norite sužinoti daugiau informacijos, skambinkite kineziterapeutei.…
o sito butent ir ieskojau alytuje,keista bet ko kalusiu visi tik patrauko peciais,nieko nezinom apie tokius uzsiemimus alytuje,liuks kad vis del to vyksta
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai