Bangelėė parašė:
Kantrybės kantrybės:):)![]()
Man vaisingų dienų savaitė kaip ir prasideda nuo rytojaus![]()
Kokio ilgio jusu ciklas ?
Bangelėė parašė:
Kantrybės kantrybės:):)![]()
Man vaisingų dienų savaitė kaip ir prasideda nuo rytojaus![]()
Kokio ilgio jusu ciklas ?
Nusipirkau irgi šio lubrikanto, ateinantį ciklą naudosiu
gleivės tikrai labai svarbu pastojimui, žiūrėjau daug video, bandžiau natūraliai, kad jų būtų daugiau - gerti daug vandens, greifruktų sultys irgi labai tam sveika.
O šiaip po karantino manau su vyru eisim tirtis, dabar dar natūralias priemones bandom, bet metų tikrai nelauksiu
Leyla parašė:
Nusipirkau irgi šio lubrikanto, ateinantį ciklą naudosiugleivės tikrai labai svarbu pastojimui, žiūrėjau daug video, bandžiau natūraliai, kad jų būtų daugi…
Skaiciau cia kad vienai merginai pasirodo nepakako ph o lubrikantas Kaip ji didina/atstato ir po pirmo men pastojo
noriu tiketi kad man bus problema su ph taipat ir pastosiu po 8 men bandymo is pirmo karto
butinai po poros sav pasidalinsiu patirtim lubrikanta ir geli naudoju pirma karta savo gyvenime
su pirmu savo berniuku pastojau per anktra cikla gal vis del to metai nezinau
Vikuzka parašė:
Skaiciau cia kad vienai merginai pasirodo nepakako ph o lubrikantas Kaip ji didina/atstato ir po pirmo men pastojonoriu tiketi kad man bus problema su ph taipat …
Kiek aš skaičiau atsiliepimų, daugumai, kam rašo, kad padėjo, tai praktiškai iškart - pirmaisiais naudojimo mėnesiais. Linkiu sėkmės
Leyla parašė:
Kiek aš skaičiau atsiliepimų, daugumai, kam rašo, kad padėjo, tai praktiškai iškart - pirmaisiais naudojimo mėnesiais. Linkiu sėkmės![]()
Aciu
Vikuzka parašė:
Kokio ilgio jusu ciklas ?![]()
28-30 kažkur, kovo mėn ankščiau susirgau, nors taip nebūdavo, dažniau vėluodavo... dabar kai kalendorius paskaičiavo, tai nuo 1,dienio jau prasideda vaisingasis periodas, bet aišku aklai nepasitikiu, darysiu testukus OV tada gal aiškiau bus🙂
Leyla parašė:
Nusipirkau irgi šio lubrikanto, ateinantį ciklą naudosiugleivės tikrai labai svarbu pastojimui, žiūrėjau daug video, bandžiau natūraliai, kad jų būtų daugi…
Lauksim rezultatų😊
Vikuzka parašė:
Skaiciau cia kad vienai merginai pasirodo nepakako ph o lubrikantas Kaip ji didina/atstato ir po pirmo men pastojonoriu tiketi kad man bus problema su ph taipat …
Ir kiek tų metų jau🤣
Bangelėė parašė:
28-30 kažkur, kovo mėn ankščiau susirgau, nors taip nebūdavo, dažniau vėluodavo... dabar kai kalendorius paskaičiavo, tai nuo 1,dienio jau prasideda vaisingasis per…
Toks pats Kaip mano 28-30
Bangelėė parašė:
Ir kiek tų metų jau🤣
Visi cieli 30
bet mano vyras 10m vyresnis Dar ir tas dasideda manau
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai