Kristalija parašė:
tai prasom jungtis cia dazniau,kiek sveri jei ne paslaptis? gal kokiu skaniu gaminiu gamini,pasidalink ispudziais![]()
Sveriu tikrai nemazai,vakar buvo 91,8pradejau sverdama visus 94,5
Laukia dar ilgas ir nekengvas metimas
Kristalija parašė:
tai prasom jungtis cia dazniau,kiek sveri jei ne paslaptis? gal kokiu skaniu gaminiu gamini,pasidalink ispudziais![]()
Sveriu tikrai nemazai,vakar buvo 91,8pradejau sverdama visus 94,5
Laukia dar ilgas ir nekengvas metimas
namiseda parašė:
o sakykit, ar alyvuogiu galima? :
alyvuogiu negalima,tik gaila neatsimenu kur skaiciau
Del D dienu,tai as kepiau jau pora kartu dorado zuvi,vistos slauneles(nulupta skura) ir krutineles orkaiteje.Priprieskoniauju neblogai,iskepu ir kertu net ausys linguoja
kepiau varskes pyraga bet man neojojoi,itariu kazka netaip padariau
nes drauge labai gyre.
Beja drauge numete 16 kg.su sia dieta.
na man tai vos ne pusantros sav.svoris svyruoja tai68,2 arba 67,7kg.kaip suprantu tai taip ir turi buti namaza laiko tarpa kol organizmas isivaziuos
nes iki 63kgtai dar ilgai teks dietintis
.O koki varskes pyraga kepiai
ir kaip suprantu BD dienom galima marinuotus agurkiukus
gelsvas drugelis parašė:
Del D dienu,tai as kepiau jau pora kartu dorado zuvi,vistos slauneles(nulupta skura) ir krutineles orkaiteje.Priprieskoniauju neblogai,iskepu ir kertu net ausys linguoja![]()
![]()
kepiau varskes pyraga bet man neojojoi,itariu kazka netaip padariaunes drauge labai gyre.
Beja drauge numete 16 kg.su sia dieta.
per kiek laiko drauge numete 16kg??? kaip smagu kad musu vis daugeja
beje kas LT patarkit kur rast surio 2proc
jauciu tokio net ner
Kristalija parašė:
per kiek laiko drauge numete 16kg??? kaip smagu kad musu vis daugeja![]()
beje kas LT patarkit kur rast surio 2proc
jauciu tokio net ner
![]()
kiek ieskojau neradau neriebaus surio pas mus
Euforija parašė:
Linute- Varskes namines turbut negalima nes speju ji riebesne nei 2% O gali valgyt tik iki 2% riebumo pieno gaminius.Cia liecia ir piena,kefyra surius ir t.t. Tad jau db reiktu keisti pieno pakelius.3 in 1 kavu negalima ten cukrus,as geriu nescafe kava tirpia su Liesu pienu ir saldikliu,ne ka prastesne nei 3in 1 man kavos nemegejai ji tavo laaaabai skani.
kaip tau brangioji sekas kiek jau minuso turi bendumoj?
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai