Yra yra
man 19 dieną bus mėnesis, tai pagal šiandien rytą neturiu 6,6 kg ir tai su nuklydimais...Myliu Diukaną
oziaragi!!!!!!!!!!!!wow kokia tu saunuole.Su tavim turejau pamest ir tiek pat,nes pamenu turejom pradeti abi,bet as pasidaviau
bet labai labai dziaugiuosi del taves.Pasakyk kaip pavyko iskesti tau???is kur tiek valios?stiprybes?saunuole mergyt!!!!!!!!!!!!
lingut!!!!sveikinimai ir tau dideliausi
millin parašė:
Sveikos, as nezinau ir baisu ta dieta pradet ir noris but lieknai. Ar gaminat ka nors saldaus, skanaus? ir ar gerai tada svoris krenta ar reikia valgyt grieztai baltymus be tu leidziamu produktu siekiant geru rezultatu?
na pirma savaitė man buvo žiauri...Svaigo galva, buvo silpna, bet neleido sustoti labai greit krentantys kg
Ir žinokit persilaužiau
Aš pagrinde valgau liesą varškę, užsipilu bifi light jogurtu (jis tik 0,1 proc), nes natūralus jogurtas jau vemti verčia...Vištos šlauneles valgau...kartais lašišos sūdytos nusiperku...iš tų receptų dar nieko negaminau, bet reiks kada pasigaminti
o šiaip šeimynai gaminu, bet visada turiu užsipirkus savo produktų ir sėkmingai gyvenu
Jaučiuosi puikiai, rezultatas akivaizdus
tad net neplanuoju sustoti
monicabeluccci parašė:
oziaragi!!!!!!!!!!!!wow kokia tu saunuole.Su tavim turejau pamest ir tiek pat,nes pamenu turejom pradeti abi,bet as pasidaviau![]()
![]()
bet labai labai dziaugiuosi del taves.Pasakyk kaip pavyko iskesti tau???is kur tiek valios?stiprybes?saunuole mergyt!!!!!!!!!!!!
lingut!!!!sveikinimai ir tau dideliausi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
labuka,jo turėjom eit kartu koja kojon, bet tu pasidaviai ir dėl to pykstu ant tavęs
pakliūtum man į rankas tai tikrai diržo gautum
žinok buvo ir pas mane mažų nuklydimų bet nemečiau nieko ir nuo pradžių nepradėjau,tęsiau misija toliau ir štai rezultatas
tu Monikut dar turbūt savęs taip nemyli,bet kai pamilsi pamatysi viskas gausis savaime.
Lingud tau
šaunuolė esi kad taip puikiai tvarkaisi
Sveikos mergytės, kaip jūsų nuotaikėlės prieš didžiąsias šventes? ar pavyko bent kiek pasigražinti figūras?
Aš tai jau net velnių pradedu gaut nuo artimųjų kad taip susikūdinau,ir liepia nustot tą daryt,nors dar 2 kg. plaukioja laisvi
Šįryt užlipau ant svarstyklių ir parodė 62.7, tiesiog netveriu savam kailį iš tos laimės
Euforija parašė:
Kokia tu saunuole!!Gal turi foto? man tai didziausias paskatinimas kai matau foto kaip buvo ir kaip yra?
tai vat būtent višta vandenų nepagalvojau nusifotkint pries dieta ir dabar kaip atrodau
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai