Uogaa parašė:
Laba diena, jungiuosi ir as
man su sita dieta tik neaisku kaip ta savo meniu susidaryti?
ar jus valgote pagal nuroduta meniu? ir antrame etape nesupratau kiek jis laiko trunka?
paanalizuokit ;) yra draudžiami produktai, kurių ir nevalgau ir yra leistini produktai, ir pajaučiu alkį tai aš juos ir valgau valgau valgau
ir nejaučiu alkio, nes jeigu taip būna, tai pratrūkstu ir tada jau prisiėdu
kaip būdavo vakarais su sistema -60
pradžioje nebuvo lengva, jaučiau ir silpnumą kartais, bet nejaučiu nuolatinio alkio...
Esmė per dieną avižų sėlenų 1,5 šaukšto galima ir kviečių sėlenų, bet man avižų skanesnės(dabar man jau reikia 2 šaukštų, nes esu antram etape) Aš iš ryto jas sumaišau su puse indelio Bios jogurtu (pradžioj valgiau su natūraliu bios arba gefilus jogurtu) Jos išbrinksta ir tada valgau...Arba viską sumaišau su pusė pakelio liesos varškės, tai dar sočiau.
Vietoj cukraus naudoju saldiklį, nes negalima jokio cukraus...dienos eigoje valgau virtas vištų blauzdeles (verdant dedu druskos, pipiro, lauro lapelių ir dar visą nuluptą svogūną įmetu, taip daug skaniau ir kvepia labai - tik negalima valgyt vištos skūros ) vakarieniai dažniausiai 1 arba 2 pokeliai liesos varškės, kad nebūtų sprangu užsipilu neriebiu pienu, jogurtu...Ai dar tuno kažkada valgiau savo sultyse...lašišos silpnai sūdytos...
Reikia labai išsistudijuoti tą psl. Aš darau 5 baltymų dienas ir 5 BDaržovių dienas. Tai tada valgau dar leistinų daržovių, kai BD dienos.
Dar sąlyga, per dieną išgerti nuo 1,5 iki 2 litrų vandens (tai aš įsipilu į 0,75 buteliuką ir tokius 2 išgeriu) Buteliukuose labai aiškiai matosi, kiek išgėriau....
Yra net receptai pagal Diukaną, kurių dar negaminau, bet reiks pabandyti.
Esmė, kad tai ne dieta, o valgymo įpročių keitimas. Man dabar užtenka daug mažesnių porcijų, todėl ir per šventes nesuvalgiau tiek kiek anksčiau suvalgiau. bet jau su varške nesėdėjau...bet nedaug ir priaugau per šventes.
nuo 11,19 iki šiandien ryto jau atsikračiau 8,00 kg