Amandita parašė:
Man 12sav abu dar buvo desinej puseje,16 jau 1 zemiau bambos,o db jau skirtingose pusese 😉
Kas tas dopleris?
Amandita parašė:
Man 12sav abu dar buvo desinej puseje,16 jau 1 zemiau bambos,o db jau skirtingose pusese 😉
Kas tas dopleris?
Ausrytea parašė:
Kas tas dopleris?
![]()
Toks aparaciukas klausyt vaiko sirdies duzius namuose. As irgi turiu 🥰
Amandita parašė:
Cia neisvengiamas dalykas.Kas pries pastojant dar turejote problemu,tai nestumo metu jos islenda.Man daug metu atgal sake gali operuotis,bet kadangi negimdziusi,vis…
Siandien buvau pas ginekologe tai paskyre detralex gerti kad butu lengviau,nes tempimas begalo nemalonus,toks jausmas kad tuoj sprogs...aisku labai nesinorejo gert vaistuku,bet ka padarysi
Karinulka338 parašė:
Siandien buvau pas ginekologe tai paskyre detralex gerti kad butu lengviau,nes tempimas begalo nemalonus,toks jausmas kad tuoj sprogs...aisku labai nesinorejo gert …
Gerai pasiskaitykite visur del tu geriamu 🤔🤔🤔 kazkaip nepatinka man ta mintis.As karts nuo karto tepaliuku pasiteplioju,jis super padeda(kai nakti skauda ar kazka) Turiu kazkoki rusiska,tai superinis.Dar yra kazkoks naturalus su kastonu kauliukais ar kazkas panasaus.Plius tas koju pakelimaskazkoks stebuklas irgi zinokite.
Amandita parašė:
Gerai pasiskaitykite visur del tu geriamu 🤔🤔🤔 kazkaip nepatinka man ta mintis.As karts nuo karto tepaliuku pasiteplioju,jis super padeda(kai nakti skauda ar kazka) …
Dar aspirinas patariamas nes,kad skystintu kraujuka ir nesikimstu kraujagysles ypac kam venu varikoze ir pan.As iki 13sav.dar plius kasdien i pilva leidziamus leidausi skystinancius ir kasdien aspirina.Bet aspirinas ne tas kur paprastas,bet low dose turi buti.Gryzusi po savaitgalio galesou patikslinti kokia ten doze jei domina.
Karinulka338 parašė:
Siandien buvau pas ginekologe tai paskyre detralex gerti kad butu lengviau,nes tempimas begalo nemalonus,toks jausmas kad tuoj sprogs...aisku labai nesinorejo gert …
Nu panarsiau :)))
Pas mus Detralex kitu pavadinimu.Idedu foto.
Raso visur iskarto,kad vengti,esant butinybei ir pan.

Ausrytea parašė:
Kas tas dopleris?
![]()
As gavau ir va grazinsiu,nes kazkokia nesamone 🙈🙈🙈😁 viena randu,kito ne,nervai 😁😁😁 Plius jie nerekomenduojami irgi.Retais atvejeis.Nebent rasim pirkt koki gera brangu. 🤦♀️🙊
Amandita parašė:
Nu panarsiau :)))
Pas mus Detralex kitu pavadinimu.Idedu foto.
Na sita irgi skaiciau jog vengti,bet ir ligoninej ir poliklinikoi ginekologe pasake jog nieko cia baisaus nera jau,negalma pradzioj.nestumo.o dabar aiskino jog jau galma:))).nemanau jog nezinodama paskirtu
plius nuskausminamieji manau baisiau o dantukus su nuskausminamais jau gydo nuo 18 savaites)))
Karinulka338 parašė:
Na sita irgi skaiciau jog vengti,bet ir ligoninej ir poliklinikoi ginekologe pasake jog nieko cia baisaus nera jau,negalma pradzioj.nestumo.o dabar aiskino jog jau …
Tik pasisakiau-Jums spresti aisku.
Amandita parašė:
Tik pasisakiau-Jums spresti aisku.
Aciu,zinokit susimasciau labai po jusu pasakimo,10d. Vaziuoju pas Ginetikus tai manau gal nutraukt iki to laiko gerima siu vaistu,ir apsitqrt dar su jeis.
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai