LittleLady parašė:
skaitau ir nesuprantu, kad jau au n etinka si salis ir sitaip nori I lt, visvien nedirbi tai r lek ten ir dziaukis gyvenimu, visvien juk vyrui ant sprando sedi, ta…
Ne tau aiskint ziurek ar pati nesedi
is kur toks daugumos jusu bjaurumas a? zinokit slykstu ir skaityt kokios parsidaveles esat, va del to ir nekenciu lietuviu, nes esat gyvetes tikraja ta zodzio prasme, mielosios nu pridekit ranka prie sirdies ir pasakykit ar sdetumet cia jei nebutu tu didesniu pinigu, aisku kad ne, kam dar diskutuot, kam vaidint baigtusi turtai, baigtusi ir meile siai saliai, vaziuotumet jauciu visur kur tik geresni pinigai, o kad mano tokia nuomuone, tai jums maziausiai galva turetu skaudet, nei jus norveges esat nei cia jusu salis, taip kad sedit ir sedekit ant savo siknukiu, esam tokie pat visi ir ju nuomone apie visas vienoda, maza dalis kurie cia prasimusa, aisku jei jums uztenka to ka turite saunu, juk mes skirtingi, tai jeigu as ieskau to kas atnestu man gyvenimo dziaugsma tai mane jau smerkiat? jei sakysiu jo kaip man patinka ta No tai jau gerai bus, mano nuomone as jos nekeisiu, gerai, kad jums cia gerai, neprimetinekit man kaip man elgtis, ir kur vaziuot, nes nei vienos is jusu as ir neklausiu
taip, kad daugiau pasimokinkit tada kulturos ir mentaliteto is tu norvegu, uz dirbtinu sypsenu slepiasi tikrieji jie, bet jie neissiduos, o jus jau issiduodat, gal pavydas ar cia jau toks lietuviu budas.Nepadariau as nieko blogo, kad i mane reiktu mesti akmenis, gyvenu cia, mokam mokescius siai saliai, nauda didesne jai nei mums, taip kad savo vyram aiskint galit, jei kas netinka o ne man

jau geriau as busiu kaimiete, bet tokia miestiete patapt tai neduok tu D..