fenix parašė:
Emma, aš taip dažnai sutinku su tuo ką rašai, kad noris paprašyt tekėk už manęsNa ar bent jau būk mano kaimynė! Kaip čiotkai būtų tarp tokių žmonių gyvent :D…
Sutinku!
atsakau tuo pačiu
fenix parašė:
Emma, aš taip dažnai sutinku su tuo ką rašai, kad noris paprašyt tekėk už manęsNa ar bent jau būk mano kaimynė! Kaip čiotkai būtų tarp tokių žmonių gyvent :D…
Sutinku!
atsakau tuo pačiu
fenix parašė:
Ne tau žinot ką mes mokam ir ką mes veikiam. Kai bendruomenė netoleruoja tam tikrų dakykų savo ribose, ji išsivalo va tokius pūlinius. Pakeliauk po pasaulį, sužinok…
nepraidedu su tokiais, ačiū
man patinka tarp mano sienų, mano gyvenimas tobulas, per tobulas, kad kreipčiau dėmesį
visko nepanaikinsi
keliavau, patikėkit
ir kažkaip mačiau ir daug girtų, ir žolės prirūkiusių
kurioj šaly čia to nėra, nukeliausiu tikrai-rekomenduokit
Dievas parašė:
Tai tu gal ir neuž visas kalbi ?
Tikrai nesivelsiu su tavim i gincus, manau dauguma juokias is taves
Dievas parašė:
Tai tu gal ir neuž visas kalbi ?
Tiesiog yra posakis, duok durniui kelia, tik siuo atveju, durnius kelio taip ir nesuranda
GyvenantiPuikiai parašė:
O kas iš tų skundimų? Galvojat, kad padeda? Nieko nepadeda, išsiveža, nubaudžia ir vėl tas pats. Ką gi jus priskųsit, nejuokinkit. Kas gi kreips dėmesį, to neišnaik…
A, tai reikia tylėt?
nes nu niekas nesikeičia?
statistika gal vedate? O slaptai pranešti, turbūt, irgi negalima? Kaip apskritai galima su tokia logika gyventi? Jei vieną dieną kas jūsų vaikui narkotikus pardavinės, skriaus, alkoholį pardavinės (tfu tfu tfu), o aplinkiniai matys ir tylės, turbūt pasidžiaugsit? Rimti žmonės gi, ne skundikai! Esu skundusi smurtaujantį kaimyną, kuris mušdavo posūnį ir sutikusį jį patį dar ir į akis drėbiau, kad neduok Dieve, dar kartą išgirsiu nors vieną to vaiko verksmą!
emma parašė:
Sutinku!![]()
![]()
atsakau tuo pačiu![]()
Reik įkurt komuną "Gražūs, protingi ir socialiai atsakingi"
GyvenantiPuikiai parašė:
nepraidedu su tokiais, ačiūman patinka tarp mano sienų, mano gyvenimas tobulas, per tobulas, kad kreipčiau dėmesį
visko nepanaikinsi
keliavau, patikėkit :…
Bet duris rakint, signalkes sujungt, kamerom apsikabint - deja reikia. Negirdėjot, kad būna kur to nereik?
Aš klydau - jūs už visas "no evil" beždžiones atstovaujat. Belieka palinkėt sėkmės. Neramūs laikai ateina ;)
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai