2018.08.05 13:46 (prieš 8 m.)
Dominykar parašė:
Visų pirma - išsitaisykite gramatines klaidas
Visų antra - pasikartosiu, neturiu ką diskutuoti su gatvine ir tikiuosi, kad Jūsų …
o kam?issitaisyk jei nori,busi mano redaktore😂
na dar gali bandyti i vatikana kreiptis,mazu suteiks leidima ant lauzo sudeginti sventaja trejybe🤣🤣🤣 isvis gerbiamoji is kur jus cia isdygote rmt?jus visa laika tyliai skaitote ir tu vietu kur nesuprantate pasizymite veliavele?🤔
ir kaip ten bebutu bet su jumis iki siandien apskritai niekas nebendravo,tai kodel jus kisates ne i savo reikalus?kaip tokiai issilavinisiai poniai deretu zinoti kad tai neetiska🤔 o lipdyti zmonems etiketes isvis negrazu...bet jei jau taip elgiates tai nevaidinkit cia profesores tada,nes dabar spjaudot ir is ten pat geriat,kazkaip fuu🤮
ir dar vienas klausimas kaip jus realybeje elgiates su zmonemis kurie jums nepatinka?kur kreipiates kad juos uzblokuotu?🤔 ir butu labai idomu kaip atrodo laiskas asministracijai?
gal pvz taip?sveiki as esu slpata skaitytoja?niekada nesireiskiu,bet man labai nepatinka trys nares?as nelabai suprantu ka jos kalba ir man trugdo ramiai susirinkti visus pletkus.Gal galite jas uzblokuoti?😂 ar kazkaip kitaip?noreciau issiaiskint ir paprasyti tada kad jus uzblokuotu nes jus man kazkaip nelabai🤔