L.A.P.Ė. parašė:
💩🧻 dar viena😂
Sunui 😂😂😂😂😂😂
L.A.P.Ė. parašė:
💩🧻 dar viena😂
Sunui 😂😂😂😂😂😂
merginukeee parašė:
Sunui 😂😂😂😂😂😂
as sakiau,kad ateis ta diena,kai suzinosiu kazka naujo😂😂🤣
L.A.P.Ė. parašė:
as sakiau,kad ateis ta diena,kai suzinosiu kazka naujo😂😂🤣
Gaila, kad naujienų tik iš forumo semiesi. Tai aš čia nabagė?
Norėčiau tau palinkėti gerų knygų paskaityti, ar į teatrą, muziejų nueiti. Na žinai, pasikultūrinti. Bet tau tai neįdomu. Tavo leksinokas ir nuolatinis budėjimas td tai tik patvirtina.
Kada beįsijungi visada lapė online. Visada
Svajokim parašė:
Gaila, kad naujienų tik iš forumo semiesi. Tai aš čia nabagė?Norėčiau tau palinkėti gerų knygų paskaityti, ar į teatrą, muziejų nueiti. Na žinai, pasikultūrinti…
kaip keista,kur tu buni tuo metu kada as bunu online jei tu matai kad as online?😂zvitroji akele😂🤣🤣 gal siandien mano gimtadienis,kad tiek palinkejimu?😱🥳baik tu kokie teatrai,kokios knygos kai cia tokie prasmingi pokalbiai vyksta,tiek citatu is knygu,praktiskai jauciuos jau perskaiciusi🤓
Nabage,nesitrugdyt tu savo brangaus laiko tokiai rudasiknei,paskui dar pacios leksikonas suprastes,nes dabar tai idealus,labai gaila butu prarasti toki leksikos pvz sioje kuklioje erdveje😱
Tamstta parašė:
Lape, ko nepasigyrei, kad sunu turi?![]()
![]()
![]()
![]()
tik ka gime,tai nespejau😂eisiu tuoj dar ko nors gimdyt kaip ir patare nuo ryto😂
L.A.P.Ė. parašė:
kaip keista,kur tu buni tuo metu kada as bunu online jei tu matai kad as online?😂zvitroji akele😂🤣🤣 gal siandien mano gimtadienis,kad tiek palinkejimu?😱🥳baik tu koki…
Waw, produktyvusis iškalbingas nusivylęs nenurimstantis, įsižeidęs strakaliojantis durniukas žvėreli - tobulėji kas minutę
fenix parašė:
Waw, produktyvusis iškalbingas nusivylęs nenurimstantis, įsižeidęs strakaliojantis durniukas žvėreli - tobulėji kas minutę![]()
![]()
tikiuosi iki vakaro istenesi savo iprasto ilgio litanija ir nepritruksi apibudinimu🥰
L.A.P.Ė. parašė:
tikiuosi iki vakaro istenesi savo iprasto ilgio litanija ir nepritruksi apibudinimu🥰
Iki vakaro gal netgi pasidarysit įdomi - kaip jums toks apibūdinimas būtų, į arsenalą?
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
Pasiseks kitąkart
Ar jūs ar šaldėt? Nebepamenu.
Laukimas pas mus gaunasi tik dėl nor…