Lūšiukė parašė:
Gali nevargt ir nerašyti, man nuoširdžiai pofik![]()
wow kokia tu kieta💪🏻😂ot va imsiu ir atrasysiu again✍🏻😂
Lūšiukė parašė:
Gali nevargt ir nerašyti, man nuoširdžiai pofik![]()
fenix parašė:
Nusivylę nenurimstantys įsižeidę strakaliukai durniukai žvėriukai nu toookie mieli![]()
isizeidet del abarotu?😳
L.A.P.Ė. parašė:
Tu tikrai galvoji, kad tu tik čia linksminies?
Lūšiukė parašė:
Tu tikrai galvoji, kad tu tik čia linksminies?![]()
man tai linksma,o jei tau ne ,tai cia ne mano kompetencija🤷♀️😄 tu turbut galvoji kad sedziu ituzus ir susinervinus,pilna streso nuo ilgo planavimo,nelaiminga, gyvenimu nusivylusi,nes vyras demesio neskiria,laido riteris,gatvine ir visokia kitokia😂as cia kad tau vargt nereiktu,bet ir lik prie savo nuomones,taupykim eteri idomesniems psisakymams👋🏻
Pagaliau... Rudašiknei pasakyta tiesiai šviesiai
Gaila, kad ji nepriims nei kritikos, nei palinkėjimų, nei dar kažko. Nes yra labai jau siauro protelio... Sugeba tik atkartoti kitų žodžius ir ale bajeriuką užvelt. Kuris, tikrai, o tikrai, ne daugiau kaip darželinuko lygio
Beje, braškė bando į žiežulos chebrą įsiliet nors neseniai superinių palinkėjimų gavus nuo tos lapės
Va kur, be muilo lenda
Ir jau tik nereik lape skalumbyt, kad vau kokia tu įdomi nes visiem įgrįsai su savo nnnnn kartų girdėtom frazėm. Grynas atsitiktinumas, kad tave kas pastebi, nes lendi visur. Kone kiekvienoj temoj
Rimtai neturi ką veikt..vargšelė
L.A.P.Ė. parašė:
man tai linksma,o jei tau ne ,tai cia ne mano kompetencija🤷♀️😄 tu turbut galvoji kad sedziu ituzus ir susinervinus,pilna streso nuo ilgo planavimo,nelaiminga, gyve…
Nu bet tu apie save ir blogai galvoji
man net nei pusės to ka apie save parašei nekilo minties. Ištikrųjų net neskaičiau nuo ko pradejot. Ryte porą žinučių perskaičiau ir parašiau ką galvoju apie bendravimą forume. O kai užsivedei tai užsivedei...
Eterio negailėk, užteks visoms
L.A.P.Ė. parašė:
oj tie seni iprociai😄 GIFU time? dabar kokius 5psl galit uzsiimt savo iliustracijoms,kol visas isrodysit😁
Iškalbingi nusivylę nenurimstantys įsižeidę strakaliukai durniukai žvėriukai dar mielesni
Nu žinot, gal ir visai nieko šaudytis po trumpą sakiniuką spjaudaliuką. Aš šiaip gyvenime visai ne šūstra, o va gaunasi
Lape kas pasidarė - pati savo žaidimo nebežaidžiat, ilgom provokacijom bandot užsiimti?
Tas šešėlis tai aidui skirtas, prielipai, nu tai braškinės spalvos.
L.A.P.Ė. parašė:
man tai linksma,o jei tau ne ,tai cia ne mano kompetencija🤷♀️😄 tu turbut galvoji kad sedziu ituzus ir susinervinus,pilna streso nuo ilgo planavimo,nelaiminga, gyve…
Gaila man ir tavo vyro ir tavo šešiamečio vaiko.Nes nuo tavo frazių ir ale kieto sarkazmo tik supykina. Esi vargas ant kojų
bėda šalia esantiems.
Tu beje, vis įsivaizduoji, kad nesi nei pikta nei kažkokia. Tipo šmaikšti. Ale su humoru, kurį kelios tavo pasekėjos tik ir supranta
nes nu lėkšta. Lėkštas tavo humoras.. Nejuokinga. Kaip tu nesupranti, lape
lieva tu. Labai labai labai labai.
Svajokim parašė:
Pagaliau... Rudašiknei pasakyta tiesiai šviesiaiGaila, kad ji nepriims nei kritikos, nei palinkėjimų, nei dar kažko. Nes yra labai jau siauro protelio... Sugeb…
💩🧻 dar viena😂
Lūšiukė parašė:
Nu bet tu apie save ir blogai galvojiman net nei pusės to ka apie save parašei nekilo minties. Ištikrųjų net neskaičiau nuo ko pradejot. Ryte porą žinučių …
dar kils😂
fenix parašė:
Iškalbingi nusivylę nenurimstantys įsižeidę strakaliukai durniukai žvėriukai dar mielesni![]()
nu matai,tu pabandysi mano metoda,as pabandysiu tavo metoda ir vistiek tas pats sudas gausis🤷♀️
Svajokim parašė:
Gaila man ir tavo vyro ir tavo šešiamečio sūnaus. Nes nuo tavo frazių ir ale kieto sarkazmo tik supykina. Esi vargas ant kojųbėda šalia esantiems.
😂😂😂🤣🤣butinai tai perduosiu savo sunui🥰
lieva lape,kaip baisu😱 ir dar tu jos humoro nesupranti,cia dar baisiau,kaip ji drista,begede ta,fu,beda ant koju,nupjaut jai kojas😂😂 avatara uzsidek nabage😂
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai