L.A.P.Ė. parašė:
tau tai cia apskritai niekas nerase ir nekalbino😂 kaip tas mazytis sunelis is po kampo, wuf wuf😂😂😂
sitas geras🤣🤣🤣
L.A.P.Ė. parašė:
tau tai cia apskritai niekas nerase ir nekalbino😂 kaip tas mazytis sunelis is po kampo, wuf wuf😂😂😂
sitas geras🤣🤣🤣
Lūšiukė parašė:
Tai žinoma kur jau prieš tokią kaip tu. Tik žiūrėk, kad niekas nenukarunuotu.
jau turbut pradesiu ziureti🧐👑🧐
labai aciu uz dar viena labai vertinga patarim, butinai itrauksiu i si ritineli 🧻
fenix parašė:
Ad hominem į riestą vietą![]()
oj,vos nepraziopsojau tokiu prasmingu zodziu😳ju tiek nedaug,kad net nesupratau,kad tai jus,musu rastines vedeja😂
L.A.P.Ė. parašė:
oj,vos nepraziopsojau tokiu prasmingu zodziu😳ju tiek nedaug,kad net nesupratau,kad tai jus,musu rastines vedeja😂
Striksi, viauksi, kaip norėdama ant pjedestalo užšokti. Nežinau ką kur užkėlei, bet čia - tik foriumiukas ;)
L.A.P.Ė. parašė:
ka as ir sakau😂
Man tas jūsų spirgėjimas - kaip terapija - man patinka į visokius mielus durnus žvėriukus žiūrėti
Stresovas gyvenimo etapas, tai visokių terapijų prisiieškau. Biškį būgnais pagroju. Biškį "Pasipykim" padalyvauju. Ko daugiau reikia žmogui, kad šaltus nervus išlaikyt gi
Jei pasikartojau tai mano klaida - neskaičiau pilnai ir atidžiai, gal kasnors kitas prie tos pačios išvados priėjo
Jau aš tai niekad pati "nesugalvoju"
fenix parašė:
Man tas jūsų spirgėjimas - kaip terapija - man patinka į visokius mielus durnus žvėriukus žiūrėti![]()
teisingai,griskit i savo stiliu,tai jus daro autentiska💪🏻😂
jus kaip ta aiskerege Vanda,visas mano mintis skaitote ir visas mano gyvenimas jums kaip ant delno🙏 ir su tokia didziule vaizduote,kad skaitydama ,dvieju eiliciu teksta, sugebate izvelgti net durnu zveriuku.O tas “durninimas” tai iskele jus i proto boksto virsune, pamojuokit tiems durneliams zemai👋🏻
L.A.P.Ė. parašė:
teisingai,griskit i savo stiliu,tai jus daro autentiska💪🏻😂
Į įsižeidusius mielus durnus striksinčius žvėriukus labai patinka žiūrėti, labai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
Tą ju…