Fathiyah parašė:
Vezys megsta mesa, pieno gaminiu, cukru ir mieles. Mesa dar ir kaip megsta 😁
Del mesos ir vezio ivairiu nuomoniu yr. O piena ir cukru, tai vieningai nuspresta, kad megsta.
Fathiyah parašė:
Vezys megsta mesa, pieno gaminiu, cukru ir mieles. Mesa dar ir kaip megsta 😁
Del mesos ir vezio ivairiu nuomoniu yr. O piena ir cukru, tai vieningai nuspresta, kad megsta.
Vabaliukas09 parašė:
Su mielu noru užmuščiau isdorociau ir suvalgyciau žalia mėsa,kaip sakant be gailesčio ir su malonumu![]()
As tai net peles neuzmusciau
Šakar. Makar parašė:
Sutinku, man mėsa tiesiog skani, viena iš pagrindinių priežaščių kodėl ją valgau būtent aš.
Ir man ji buvo skani, kai pries tai rasiau apie drauge savo, kuri jau virs 30metu vegetare, nuo gimimo, jos net suo vegetaras buvo🤣 tada draugavau su jos vaikino broliu, buvau mesaede, bent 2 kartus tikrai per diena valgiau mesa, ir su tuo draugu pasislepe suni maitinom saslykais🤣 juokemes is jos, o poto tos pacios drauges ikvepta ir atsisakiau pati jos😁
Šakar. Makar parašė:
O man pilnas skrandžio kankinimo komplektas bulvės, grietinė ir koncervantų bomba vegeta![]()
😳😳😳😂😂😂
aureja12 parašė:
Nu nerealios čia dramos vykstanuo pm iki vegetarizmo. Papilt galiu dar žibalo: o žinot, kad mokslininkai ištyrė, jog augalai taip pat jaučia skausmą ir bando gi…
Tai kad jokiu dramu cia nevyksta, o labai normali diskusija ;)
Gerai, kad nors akmenys skausmo nejaucia 😂😂😂
aureja12 parašė:
Nu nerealios čia dramos vykstanuo pm iki vegetarizmo. Papilt galiu dar žibalo: o žinot, kad mokslininkai ištyrė, jog augalai taip pat jaučia skausmą ir bando gi…
Taip, gyvi gyvi Mocartas, Ceikovskis pomidorams ir agurkams patinka, ir pasilabinimas su augalais teigiamai juos veikia. O mes juos niam ir baiktas kriukis, na svogunas siek tiek pasisbardo kai pjaustau ji, asaroti pradedu, ir nzn.ar man jo gaila, ar jis mane baudzia.
Dovs parašė:
Tai kad jokiu dramu cia nevyksta, o labai normali diskusija ;)
Gerai, kad nors akmenys skausmo nejaucia 😂😂😂
Ką gali žinoti
aureja12 parašė:
Ką gali žinoti![]()
😂😂😂
LaMona parašė:
Dar viena tema padipykti: o aš už sužeistų ir ligotų žvėrelių medžiojimą. Taip pat už invazinių medžiojimą. Taip pat reguliuojant populiaciją. Nors ir labai man usu…
As manau naturali gamta, nors man ir pikta, kad pvz liutas sumedzioja stirna, bet tokia gamta ir tarp gyvunu yra islikimas, o zmogus manau kistis neturetu
taip pat kaip man atrodo uodas ar voras visiskai nevertingas gyvunas, bet jie vistiek zemeje turi savo kazkokia paskirti, o veisimas gyvunu zmonijai, del mesos tai zala didziule visai visatai, kiek ismatu, kiek tarsos, nu zodziu diskusija begaline 😁
aureja12 parašė:
Jo, as daznai kai skinu salotas, jos bega ir trango galva i siena, kraujai tyksta🤣
Vabaliukas09 parašė:
Tai parašėte jog nemėgsta mesos cukraus ir pieno produktų,tai ir parašiau jog kaip tik vėžio maistas yra cukrus ir pienas,o mėsa kaip tik veikia prieš vėžį,nes dažn…
Sorry, tada ne taip parasiau
girgir parašė:
O bulve vis tik juk geris :): na man ir virtos su lupenom skanios ir visokios kitokios kugelines ir cepelinines.
Krokodilą ragavau, tikrai skani mėsa, nepanaši nei į baltą nei raudoną mėsą savo skoniu
Fathiyah parašė:
As tai net peles neuzmusciau![]()
Balsu juokiausi paskaičiusi apie slaptą šuns maitinimą
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai