Dovs parašė:
Vezys yra genas
Holy shit. Kas dieną po naujieną
Dovs parašė:
Vezys yra genas
Holy shit. Kas dieną po naujieną
Šilo_uoga parašė:
Holy shit. Kas dieną po naujieną![]()
As labai daug susidurus, tai savo sarkazma pasilaikykit. Ne siaip kai kurie veziai yra paveldimi ir zmones tiriasi ar nepaveldejo. Linkiu nesusidurti ;) nes nebus taip smaikstu.
Dovs parašė:
As labai daug susidurus, tai savo sarkazma pasilaikykit. Ne siaip kai kurie veziai yra paveldimi ir zmones tiriasi ar nepaveldejo. Linkiu nesusidurti ;) nes nebus t…
Susidūriau daugiau nei jūs, savu laiku laboratorijoj
Šilo_uoga parašė:
Susidūriau daugiau nei jūs, savu laiku laboratorijoj![]()
Matyt, savas laikas buvo labai seniai...
Dovs parašė:
Matyt, savas laikas buvo labai seniai...
Kai genų dar nebuvo :))
Dovs parašė:
Na, sako, kad vistos neisskiria tu toksinu, nes jos per kvailos suprasti ir pajausti mirties baime. Tik toj vistienoj apart baltymo nieko naudingo ir nera. As kudik…
As irgi tik lasisa.
Zinok kai nustojau valgyti mesa, vyras smerke ir visi draugai sake, kad nuprotejau, tada susisuko sarabanai neleidau ir vyrui kepti mesos namie, liepiau kartu su manim nevalgyt🤣
Net galvojau reikes eiti skirtingais keliais, nes kaip as cia busiu su vyru, kuris negerbia mano vertybiu 😁
Tada mano vyras sake niekada gyvenime nebus vegetaru, valgys mesa ir net saipydavosi kartu su draugais is ju. Tada galvojau pasiuskis tu ir valgyk ka nori, ir palikau ji ramybeje, ir po kokiu 3-4metu jis man cia visai neseniai pasake, kad nori pabandyt be mesos pagyventi, tada pradejau juoktis is jo, sakiau neistversi nei savaites🤣 bet jau kokie 6 men nevalgo, ir tiek susidomejo ja, kad vos ne kasdien man kvarsina galva apie mityba🤣🤣🤣
O buvo uzkietejes mesos valgytojas, sake NIEKADA gyvenime, vegetarai lopai ir t.t. ir pan 😁 sake pasislepes vaika mesa maitins🤣
Niekada nesakyk niekada
Fathiyah parašė:
As irgi tik lasisa.
Zinok kai nustojau valgyti mesa, vyras smerke ir visi draugai sake, kad nuprotejau…
Tai maniskis ta pati sneka. Ir siaip isterija prasideda ilgiau mesytes nevalgius
Ta mano drauges seima sekmingai gyvena, vyras mesa su vaikais, o ji tik zuvi
tik sunku, nes reik ta mesa gaminti
girgir parašė:
:),tu mitybu dabar visokio plauko, bet I lankas tng.rasyti, tai konkrečiai zoleedziu klausiu na pvz. visos savaites meniu? Gaminimo laikas,kad max.iki 40 min. Tiesi…
Nu nesurasysiu cia viso meniu. Svarbiausia yra valgyti kuo daugiau neapdoroto maisto, pvz sriuba yra bevertis patiekalas, tai viska stengtis valgyt zalia, brokoli, kalafijora, kopusta, aspararus, zirnius ir t.t. Kuo daugiau zaliu darzoviu, jei pvz negali visai valgyti zalio brokolio tai max min apviri, arba isspausti sultis is jo ir isgerti tarkim 15-20ml tada gausit viska, kas yra brokolyje. Spausti sviezias sultis, nemaisyti saldziu su rugsciais. Seklos, kanapiu, alfaalfa, pupeles, lesiai, bolivine balanda, kruopos, seitanas, mirkyti riesutai, salto spaudimo kokybiski aliejai (kanapiu, riesutu, avokadu), juros zoles (sea weed) net juros kopustai, raugintos darzoves, galima vardint ir vardint, kiek visko yra.
Vezys labiausiai nemegsta mesos, cukraus ir mieliu ir pieno gaminiu.
Kokteilius plaktis, su kvieciu zelmenim, spirulina, ashwaganda, abrikosu kauliukai, beja svarbu iskrovos dienos.
Kokybiskas vanduo, epsom druskos vonios, msm vartojimas (tai sieros papildas). Jodas. Silicea. Ir ne vien mityba, imuniteto stiprinimas, jei kalbant apie vezi. Tas pats prieskonis ciberzole kovoja su veziu.
O aš galėčiau valgyt tik keptas bulves su grietine, ot bučiau ekonomiška moteris jei šeima nereikalautų normalaus maisto
O kas liečia maisto temą tai mano nuomonė kategoriška šituo klausimu, kiekvienas žmogus turi savo skonio sampratą nuo gimimo iš esmės, ir tėvai neturi teisės brukti savo įsitikinimus šiuo klausimu. Privalu duoti paragauti vaikui visko,kas jam priklauso pagal amžiaus grupę, ar tai triušiena ar tai lešiai. O va jei jau nepatiko, ir negrūsti per prievartą, kitaip tariant nebadyti paslėpti maisto maiste. Aš pvz esu gana priešiškai nusiteikusi prie vegetarizmą, o, bet, taęiau, kaip tik vasara ateina, taip mano sūnus gyvas tik uogomis ir daržovėmis bet kokiu pavidalu, mėsa jam nebeegzistuoja ir aš nebandau pakeisti jo pasirinkimo. Tačiau mamos kurios kategoriškai saugo vaiką nuo mėsos visom išgalėm elgiasi labai šlykščiai to mažo žmogaus atžvilgiu...
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai