Dovs parašė:
As tai palaikau tuos, kurie mesos nevalgo. Laiko klausimas, kada pati visiskai ja isbrauksiu. Nors as jos tiek ir tevalgau. Visada man visko uzteko, pasikartosiu ko…
Nera geros mesos tame ir esme, net jei pats uzaugintum ant ekologisko pasaro, laisveje ji vistiek turi parazitu ir toksinu. Ypac skerdimo metu isleidziamas nezmoniskas toksinu kiekis, o primaitinimo metu viska gali po truputi duoti ka ir pats valgai
Juolab pvz as nevalgau jau 6 metai (is ju du zuvies nevalgiau), nestumo metu nevalgiau tai kam tam vaikui duoti. Mano kaimynka va jau daugiau nei 30 metu vegetare, ir nestumo metu nevalge ir vaikam nedave, o jos dukrai, mano draugei jau virs 30 ir ji vis dar vegetare, ir sveikata puiki
o kita jos dukra pati uzsimane net vegane patapti. Viskas imanoma, tik i musu galvas iskiepyta, kad ne! reikia ir viskas. Cia kaip man sako lasiniai sveika, tai ne mesa 🤣 arba as mesos nevalgau “bet cia vista gi” ne mesa😁 Seip valgyciau mesa, jei reiketu isgyventi, bet kol galiu sau leisti to nedaryti tai nedarau
ne vien del sveikatos, daugiausia del to, kad gaila gyvunu, poto jauciu kalte, net zuvi valgydama, po kurio laiko man slykstu 😳