Leticija213 parašė:
Laukiuosi !
Sveikinimai, o tai tik dabar parodė testas? Nes prieš tai rašėte kad mm vėluoja bet testai balti?🥹
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįLeticija213 parašė:
Laukiuosi !
Sveikinimai, o tai tik dabar parodė testas? Nes prieš tai rašėte kad mm vėluoja bet testai balti?🥹
Leticija213 parašė:
taip pasidariau clearblue ir parode + / 1-2 w
O jei mm vėluoja, neturėtų būt daugiau?
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie jūsų planuojančių. Su vyrų planuojam antrą vaiką jau 10mėn, niekaip nekimba, pirmasis užkibo po 3-4 bandymų.
Jau užsiregistravau privačiai pas vaisingumo gydytoją. Tai įdomu kaip vyksta - ar reikalui esant ten pakreipia kažkokiems tyrimams valstybės finansuojamiems, ar privačiai patiems jau ir tenka viską atlikti?
Registravaus pas gine poliklinikoj, kad kur pakreiptų, bet ten eilės keliems mėnesiams į priekį, nebesinori tiek dar laukti...
Leticija213 parašė:
taip pasidariau clearblue ir parode + / 1-2 w
Sveikinimai 🥰 o tai jus ov nesekėte ?
ar tokia vėlyvą implantacija
ašMigla parašė:
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie jūsų planuojančių. Su vyrų planuojam antrą vaiką jau 10mėn, niekaip nekimba, pirmasis užkibo po 3-4 bandymų.
Sveika, na aš privačiai tai visos paslaugos mokamos, jokio finansavimo nėra
nebent žinau kad jei pirmas vaikas tai galima gauti finansavimą bet čia jau pakomentuoti negaliu nes pažįstama daze kada jei sodino embrioną (tai gavo finansavimą)
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai