2019.02.07 00:47 (prieš 7 m.)
fenix parašė:
Nu tai kam dėmesio stinga, tas ir netingi.
nu va,sugaisot daug laiko,kol cia su visais savo isvedziojimais paraset litanija,kurios esme vistiek pasakyti,kad rasau keliu fraziu nesamones su daug smailu, koks neisprusimas😳😂 vargot vargot nu ir nieko,bandet paslept savo du pagrindinius sakinius tarp daugybes zodziu🤷♀️ja ja,dabar turetu sekti kiekvienas pasirenka pagal save arba tik tai ka suprato... bet nu man istikruju nesvarbu,nei ka jus ar kazkas cia galvoja apie mane,nei ar kam idomu ar neidomu,ir dabar daug laiku dar surinkt turetumet,nes skirta man ir bandyta ikast😂 ir argi cia ne tuscios pezalynes? jeigu man nerupi,tai galit ir kilometra prirasyt savo sparnuotomis frazes,bet man vistiek bus tas pats🤷♀️ir as priesingai negu jus,suprantu,kad niekam
cia neidomu ir neesi kazkienk autoritetas ar sektinas zmogus,tai kam gi vargintis...bet jusu gal tikslai kiti,tai galit dar koki 10 gifu pridet ir iliustruoti savo pasakojima...parasiau ir gailiuosi tiek apskritai rasius,bet turekites,bus is ko toliau pilstyti is tuscio i kiaura🙂ir as jau geriau 20smailu padesiu is kuriu bus viskas aisku,negu rasysiu didziausia litanija kurios esme vistiek bus ta pati kaip tu smailu🤷♀️ o jus toliau galit ieskoti prasmes beprasmybeje,man negaila🙂 ir os diskusijos,kurios jums tokios idomios todel,kad bandot irodyti savo tiesas,bet jei nustotumet ir suprastumet,kad tos tiesos yra idomios tik jums tai ir diskusijos prarastu zavesi🙂