Jurveta parašė:
ir ka cia tuom norejai pasakyti ar pavaizduoti ar siaip hormonai uzejo ir neturi kur issilieti, kas kur nori tas ten lankosi, jei nesirodys tai n…
Jei nėra pinigų privatiem gyd, nipt tuo labiau neturės 🤣
Jurveta parašė:
ir ka cia tuom norejai pasakyti ar pavaizduoti ar siaip hormonai uzejo ir neturi kur issilieti, kas kur nori tas ten lankosi, jei nesirodys tai n…
Jei nėra pinigų privatiem gyd, nipt tuo labiau neturės 🤣
.Lėlytė. parašė:
Na, aš lytį žinau nuo 12 sav, galiu primint , dėl ko,???esu dariusis choriono gaurelių biopsiją, dėl pirmo sūnaus, kuris čia šviečia kaip 13 metų "angelas", jei gal…
man tai giliai dzin kur jus lankotes ir jus nei mane pazystat, nei mano turtine padeti zinot, nei as cia jusu pasirinkimus menkinu, kas kur nori tas ten vaiksto,tik teigti kad privaciai gydytojai geresni ar jau garantuotai lyti pasakys irgi neteisinga. Man kaip tik jusu postas pasiepentis pasirode, kad matai negali privaciai nueit, kad lyti suzinot
ir matyt ne man vienai, nes ne as jums veliaveles sukroviau.
Dovs parašė:
Tokios moterys ribotos kaip jus kankina, o ne misiniu maitinancios.
Nesupratau? Aš tik paklausiau kodėl jos nuomone kankina? Kodėl aš ribota? Mano pačios mažylė dėl tam tikrų priežasčių valgo misinuka.
KKri parašė:
Sveikos, tokia situacija, kad nesaugus lytinis aktas buvo gruodžio 1d. Gruodžio 7d susirgau mm , tad net neįtariau kad galėčiau būti nėščia. Mėnesinės ligi šiol yra…
Man atrodo registruokitės pas akusere, rinkit vardą ruoskit kraiteli, netruks ateiti ir gimdymui diena
Lūšiukė parašė:
Man atrodo registruokitės pas akusere, rinkit vardą ruoskit kraiteli, netruks ateiti ir gimdymui diena :skraidau-padebesiais:</blo
labai negražu šaipytis, kai normaliai klausiama
Lileila parašė:
Nesupratau? Aš tik paklausiau kodėl jos nuomone kankina? Kodėl aš ribota? Mano pačios mažylė dėl tam tikrų priežasčių valgo misinuka.
oh, atsiprasau, norejau ta gintgint pacituoti, kuri rase, kad visos cia vaikus kankina. Ne jums cia rasiau
KKri parašė:
O tai ne tokio atsakymo norejot?
Nėštumo testai neigiami, sergat, pas gydytoją neinat... Tai ko jūs tikitės iš forumo? Juk nei tyrimus padarysim, nei skana
Lūšiukė parašė:
O tai ne tokio atsakymo norejot?
Nėštumo testai neigiami, sergat, pas gydytoją neinat... Tai ko jūs tikitės iš foru…
na klausimas buvo ar antibiotikai keičia hcg rezultatus, išmokite skaityti prieš reiškiant savo klaidingą nuomonę
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai