renataa parašė:
Tai ir maitinkit. Kas jum ka sako. Nano vaikas yra laimingas , sveikas ir mylimas . Manau to pakanka.
Mano komentaras buvo skirtas Gintgint, kuri turi kategoriska nuomone 🙂
renataa parašė:
Tai ir maitinkit. Kas jum ka sako. Nano vaikas yra laimingas , sveikas ir mylimas . Manau to pakanka.
Mano komentaras buvo skirtas Gintgint, kuri turi kategoriska nuomone 🙂
.Lėlytė. parašė:
Baikit baidytis tų skiepų, juokingai atrodot..pačios paskiepytos, o vaikai tegul mat miršta. Čia vaiko teisė būti apsaugotam nuo tokių baisių ligų....ne Jūsų įnorių…
Labai teisingi žodžiai
gintigin parašė:
Tokio viduriavimo senai neskaičiaujūsų vaikas gi skiepytas, tai nesusirgs, ko čia bijot tų neskiepytų. O jei bijot tai kam skiepijatės? Beje beveik 100% esu įsi…
Niekas nesako jeigu skiepytas nesusirgs, bet jeigu yra bent 1% tikimybe kad apsaugosim savo vaikus tai ir skiepijam. Jeigu jūs neskiepijat irgi gi tikitės kad nesusirgs, bet jūsų vaikų atveju jau didesnė tikimybė kad sirgs. Bet čia jau jūsų reikalas, tiesiog einat va bank.
Turbut kai jusu vaikai serga tai ir vaistų neduodat nes info lapelį irgi būna daug šalutinių poveikio nurodyta, baisu gi kad nepasireikštų būtent jūsų vaikai 😱
A ir G parašė:
Ilgas tekstas, bet nei vieno argumento.🙂
Prie ko čia argumentai...aš nesiekiu įtikint kažko..Jūsų vaikų sveikata ir gyvybė jūsų reikalai...Jums nerūpi mūsų vaikai, mums Jūsų....nuomonės argumentuot nematau reikalo....kaip sakiau, argumentus čia beria medikai, ne natūralistinių pažiūrų moterytės
.Lėlytė. parašė:
Prie ko čia argumentai...aš nesiekiu įtikint kažko..Jūsų vaikų sveikata ir gyvybė jūsų reikalai...Jums nerūpi mūsų vaikai, mums Jūsų....nuomonės argumentuot nematau…
Būtent.. Man rūpi jūsų vaikai..
.Lėlytė. parašė:
Prie ko čia argumentai...aš nesiekiu įtikint kažko..Jūsų vaikų sveikata ir gyvybė jūsų reikalai...Jums nerūpi mūsų vaikai, mums Jūsų....nuomonės argumentuot nematau…
O jūs dažnai, nenorėdama kitų įtikint, naudojant tiek daug liepiamosios nuosakos?
Ar jūs skaitėt pati, ką parašėt?
.Lėlytė. parašė:
Na, kad dar labiau supyktumėt galiu pasakyt, kad mano nėštumą prižiūri privati vaisingumo klinika, aš moku už kiekvieną vizitą, ir už tyrimus...ir čia ne pinigų kla…
Oho, net dvi veliaveles? Uz ka? Is pavydo, kad negali sau leist privaciai nueit. Nebutu lietuves.
Lileila parašė:
O kodėl kankina?
Tokios moterys ribotos kaip jus kankina, o ne misiniu maitinancios.
Dovs parašė:
Oho, net dvi veliaveles? Uz ka? Is pavydo, kad negali sau leist privaciai nueit. Nebutu lietuves.
😏 net nemačiau....🤣 gerai, kad dzin man.....🙆♀️😁
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai