ingius68 parašė:
Per toli fotkinta
Tuoj
ingius68 parašė:
Per toli fotkinta
Tuoj
ingius68 parašė:
Per toli fotkinta
Tuoj
agonyte parašė:
apatynis darytas pries gera valanda
Ne.
agonyte parašė:
Nematau
agonyte parašė:
Ne
Sveikos! Noreciau paklausti! Pries 3 sav man kartais pradedavo svaigt galva ir lyg temptu pilvo apacia nusprendziau psidaryt nt tai buvo neigiamas. Po sav pasidariau dar viena tai 1juostyte ryski o kita nelabai bet matosi (dariausi ryte). Vel po sav dariausi dar viena (snd) po pietu vel isriskejo 2 juostyte bet neriski. Po sav vel darysiuos☺️☺️ tai noriu paklausti ar as jau busiu mamyte? Ar tiesiog nebesvaistyt pinigu ir tiesiog keliaut pas daktarus!? Patarkyt ka daryt, kaip jums buvo su nt? Nes dabar nzn kaip daryt labai jaudinuosi 🤯🤯
Nomedukas parašė:
Sveikos! Noreciau paklausti! Pries 3 sav man kartais pradedavo svaigt galva ir lyg temptu pilvo apacia nusprendziau psidaryt nt tai buvo neigiamas. Po sav pasidaria…
O kaip su menesinemis?ar neveluoja? As zinokit kai isiaiskinau irgi buvau prisipirkusi tu testu su tom juostelem, bet manau geriausias kuris parodo pregnant ar ne ir kiek laiko
va sis turetu parodyt tikrai, bet del visa ko pas daktarus, paims krauja ir bus aisku
Nomedukas parašė:
Sveikos! Noreciau paklausti! Pries 3 sav man kartais pradedavo svaigt galva ir lyg temptu pilvo apacia nusprendziau psidaryt nt tai buvo neigiamas. Po sav pasidaria…
Pas mane buvo 1testas neigiamas 2 teigiamas 3 neigiamas 4 teigiamas
nuejau pas gine ir suzinojau kad laukiuosi :)))
Sveikos, tokia situacija, kad nesaugus lytinis aktas buvo gruodžio 1d. Gruodžio 7d susirgau mm , tad net neįtariau kad galėčiau būti nėščia. Mėnesinės ligi šiol yra, ir reguliariai tačiau trumpesnės ir ne tokios gausios ( 1-2 dieną gausesnės vėliau teplioja) . Sausi apsinuodijau organizmą ir teko pavemti tad išsigandau ir 14 dieną pasidariau hcg kraujo tyrimą ats buvo <2, arba galėjo antibiotikai taip paveikti rezultatą ? P.s testai lyg šiol rodo neigiamą. Bet lyg matau augantį pilvą ir jį vis paskausta
galimybės pas daktare šiuo metu nueiti nėra ! Ačiū !
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai