2019.06.29 22:15 (prieš 7 m.)
Vabaliukas09 parašė:
Tai yra kasdienybe su kuria susiduria kiekviena mama kuri augina vaikus jei jum pilvo diegliukai būvo sunkiai ištveriami tai tikrai jum reik pagalbos auginti vaikus…
As sakiau aiskiai del ko sunku, bet kiek matau savaip iskraipai viska vistiek , sunku nes leliukui skauda ir buna ,kad ir kaip bandai padeti (vaistais, kojyciu lankstymais, masaziukais ir pns) tiesiog reikia islaukt, bet man kaip mamai sunku matyt kaip mano vaikas kankinasi jau geriau man skaudetu, bet ne vaikui ir del to tu man siulai kreiptis pagalbos ? Del to jog myliu savo vaikus ir man sunku matyt , kad jiem skauda? Valio bravo kuriom dzin (kaip tau) bet man ne dzin as savo vaikus myliu ir man tikrai sunku kaip kartais kaip bebandytum padet vaikui jam vistiek skauda, bet kiek matau tu to nesupranti nes esi savo isitikinusi. Ir buk isitikinus kaip tu nori, bet patikek ir tau bus sunku jai vaikui skaudes kazka nes tiesiog manau daugumai mamu nera lengva kaip jos vaikuciui skauda.
Pagalbos tau reikia nuosirdziai, kad suvoktum tai jog kartais gyvenime nebuna taip kaip mes tevai norime 🤷♀️