Vabaliukas09 parašė:
Medinis bajeris,ir kalba ne apie mane,o apie tai jog ne pas visas mamas pienas geras yra.
Nu tai pati apie tai pradejai sneket, kad me visu pienas geras, tai nesunku isvadas padaryt.
Vabaliukas09 parašė:
Medinis bajeris,ir kalba ne apie mane,o apie tai jog ne pas visas mamas pienas geras yra.
Nu tai pati apie tai pradejai sneket, kad me visu pienas geras, tai nesunku isvadas padaryt.
Vabaliukas09 parašė:
Tai dabar jum medali kabinti už tai ?Ir niekas nekalba apie jus ar kitas mamas kalbama apie atvejus kada mamos badauja ir vaikui neužtenka gaunamu maistingų medžiag…
Ne, medalio man nereikia kabinti, aš esu gyvas pavyzdys visko - kad galima žindyti neturint žinių, nes užtenka pradžiai noro, o kai nori, randi ir žinių, kad galima žindyti su visiškai nusilpusiu organizmu ir jį atsatyti, bei užauginti sveiką vaiką.
Kalbant apie Afrikos moteris, jeigu jos nežindytų tuo ką turi, jų vaikai iš viso neturėtų sąlygų išgyventi, arba tos sąlygos būtų daro prastesnės. Taip kad mp vistiek yra gamtos sukurtas tobulas bet kuriam naujagimiui. Gamta yra labai protinga ir jį sukūrus viską taip, kaip reikia.
To_the_Moon parašė:
As tai supratau kad kalbama apie atvejus, kaip jus sakete, kad mamos pienas gali buti nepilnavertis ir neaprupina kudikio visom maistingom medziagom. O as ir atsaki…
Tai mama pati kalta jog ji badauja?Jus iš vis tik juoda ir balta matote,ir apskritai tema apie skiepus,tad negaliu diskutuoti šia tema nes jei mama badauja tai ji pati kalta ir negana to jog ne mama o motina,patiktų jum jei jumis kas nors vadinti motina?
Vasarosgaiva parašė:
Klaidingos išvados,kaip visada😂🤣😂
lore1mice2 parašė:
Ne, medalio man nereikia kabinti, aš esu gyvas pavyzdys visko - kad galima žindyti neturint žinių, nes užtenka pradžiai noro, o kai nori, randi ir žinių, kad galim…
Kad žindymas priklausytų tik nuo žinių tai butų labai gerai deja yra atveju kai gali pritaikyti viskas žinia ir deja žindyti negalėsi
Vabaliukas09 parašė:
Tai mama pati kalta jog ji badauja?Jus iš vis tik juoda ir balta matote,ir apskritai tema apie skiepus,tad negaliu diskutuoti šia tema nes jei mama badauja tai ji …
O tai kas kaltas? Vercia kas nors badaut? 🤷♀️😅😅 o jei jau badauja vadinas neturi pinigu, o jei neturi pinigu tai kam gimdo vaika? Nes jei neturi pinigu net ant maisto tai is kur gausi ant misinuko, pampersu ar vaistu jei reikes?
O del to kad viska matau tik juoda ir balta tai isvis prajuokinot 😅😅 nes pagalvojau kad pagal jus net nesuprantu tada ka tai reiskia, arba jus nelabai suprantat ka tai reiskia 🙂
Ir man kazkaip nei silta, nei salta, mane vadins mama ar motina 🙂
To_the_Moon parašė:
O tai kas kaltas? Vercia kas nors badaut? 🤷♀️😅😅 o jei jau badauja vadinas neturi pinigu, o jei neturi pinigu tai kam gimdo vaika? Nes jei neturi pinigu net ant mai…
Sakau jus norite gyventi utopiniame pasauly kur visos gimdo žinodamas kada ir turi pinigu visos žindo niekas neserga ir taip toliau deja gyvenimas daug įvairesnis ir teisti tu mamų kurios neturi pinigu bet nori vaikučiu jus teises neturite,nes galbūt ta mama užaugins pati geriausia vaiką.
Vabaliukas09 parašė:
Sakau jus norite gyventi utopiniame pasauly kur visos gimdo žinodamas kada ir turi pinigu visos žindo niekas neserga ir taip toliau deja gyvenimas daug įvairesnis i…
😂😂😂 nu jopapa Vabaliuk, dar pamenu kazkokia diskusija su tavim kur sakei, kad vaikus reik gimdyt ir planuot tik tada kai zinai jog galesi ta vaika islaikyti, jog mazdaug jei neturi pinogu tai kam gimdai. Dar paskuj tau moterys sake del masinos, kad pati vaika gimdei nors net masinos neturit 😅😅 o dabar biski apsiverte nuomone? 😂 ir as neteisiu nieko tik normalaus klausimo klausiu. 🙂 o siaip kai perkels i pasipykim tai galesim pratest diskusija 😅 nes jau idomu pasidare 😅
To_the_Moon parašė:
😂😂😂 nu jopapa Vabaliuk, dar pamenu kazkokia diskusija su tavim kur sakei, kad vaikus reik gimdyt ir planuot tik tada kai zinai jog galesi ta vaika islaikyti, jog ma…
O mašina vertybė?Aš laikausi tos nuomuonės jog reik vaikus gimdyti kai turi tam pinigų tik deja mes gyvename tokiame pasauly kur neįmanoma jog viskas butų taip kaip nori tu,miršta vaikai užmušami vaikai ir ką nieko negali padaryt nors ir kaip norėtum,bet teisti mamų už tai jog pas jas blogas pienas nes negali pilnavertišlai maitintis tai gali tik visiškai be sąžinės žmogus,nes ta mama gal tam vaikui daug daugiau ką atiduos,nes ne mamos pienas vaikui svarbiausias,o meilė atsidavimas ir auklėjimas doru žmogumi,kas iš to jei vaikui tik gali suteikti tai jog maitini mp o daugiau nieko nei apsaugos nuo ligų nes proto tam neižtenka ir mama nori žaisti rusiška ruletė tai čia yra galvojimas tik apie save ne apie vaiką,nes vaikas be mp užauga mano va kuo puikiausiai auga ,graži sveika mergaitė,bet kaip mama aš suteikiu viską ką galiu geriausia,pati kartais pagalvoju kiek galiu atsiskaito dėl vaiko ir ką galiu dėl jo padaryti,bet prie viso to aš turiu sveika nuovoka jog jei skiepai retais atvejais sukelia ir šalutines reakcijas bet daug dažniau apsaugo nuo dar blogesniu pasekmių.
Vabaliukas09 parašė:
O mašina vertybė?Aš laikausi tos nuomuonės jog reik vaikus gimdyti kai turi tam pinigų tik deja mes gyvename tokiame pasauly kur neįmanoma jog viskas butų taip kaip…
Tai tu man atsakyk i klausima kuri uzdaviau pries tai, kaip motina vaikui nupirks misinuko jei neturi pinigu net ant maisto sau? Nes as tokio klausimo klausiau, o neteisiau kazkokiu isivaizduojamu mamu.
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai