Vabaliukas09 parašė:
As ižeidnėju? Jus rimtai nematote jog atėjo ir pūsle ant manęs lygioje vietoj vien už tai kad parašiau jig mano vaikas savarankiškas.
O dabar viską pakartokite suprantama lietuvių kalba 🙏🤔 nes nu nieeeeeko neina suprasti 😁
Vabaliukas09 parašė:
As ižeidnėju? Jus rimtai nematote jog atėjo ir pūsle ant manęs lygioje vietoj vien už tai kad parašiau jig mano vaikas savarankiškas.
O dabar viską pakartokite suprantama lietuvių kalba 🙏🤔 nes nu nieeeeeko neina suprasti 😁
A-guste parašė:
Baikit, tegu tik nekartoja!!! Užkniso juodai 😂😂😂
Vabaliukas09 parašė:
Žinoma galima bet atėjus į tema iš liepnuku pulti įžeidinėti tai ne toks elgęsis nėra tinkamas IT aš pilna teise turiu tau pasakyt jog jei neturi ką pasakyt gražaus…
Klausyk jei tau kažkas nepatinka, gali tiesiog neatsakinėti į žinutes ar pati išeiti. Viskas labai paprasta. Ir prašom nevarinėti žmonių, neturi tam jokios teisės. Kažkodėl visi konfliktai kyla tik su tavimi. Gal reiktų padaryti išvadas?
Vabaliukas09 parašė:
Nei viena sveiko proto mama nedarytu taip jog jos vaikas neigytu savisaugos instinkto😂😂😂😂 beje mano įėjimas maudytis vienai vaiką dar ir savarankiškumo moko nes aš …
Man labai gaila jūsų vaiko, nuoširdžiai, tikrai labai gaila.... ir gaila jūsų, kad turėjote tokią vaikystę, tai daug ką paaiškina.
Kol dar ne vėlu atsibuskit, bent savo vaiko pagailėkit
Svistulka parašė:
Man labai gaila jūsų vaiko, nuoširdžiai, tikrai labai gaila.... ir gaila jūsų, kad turėjote tokią vaikystę, tai daug ką paaiškina.
Dėl ko gaila ? Įvardinkite prašau kodel mano vaiko reik galėti,nes pas mane auga labai gera graži ir protinga mergaite kuriai jūsų gailesčio nereik,nes ner dėl ko,ir ačiū mano vaikyste būvo nuostabi daug kam tokios ir pavydeti reik.
Atsimenu istorija iš pradiniu klasių kai viena mama savo vaiką kasdien lydėjo į mokykla nes bijojo kad na pasiklys neras kelio ar dar kas ir kaip tai mergaitei būdavo gėda nes mama nemokė jokio savarankiškumo nors autobusas stodavo jai prie laiptines du žingsniai ir mokykla irgi nuvažiavus du žingsniai kiek ji prašė jog jos mama jos nelidetu ji nesutikdavo tos mergaites mama ir augo labai nelaimingas vaikas ,va tokiu vaikų pagailekit o pas mane auga vaikas kuris nuo mažu dienų yra savarankiškas protingas vaikas kuris mylimas iki beprotybes kažin kiek mamų gali suteikti tai ką suteikiu savo vaikui aš tad ,ko galite palinkėti mano vaikui dar daugiau laimės ir susirupint tais vaikas kurie nei per nago juodima nėra tokie laimingi turėdami tokia nuostabia mama kaip aš .
Vabaliukas09 parašė:
Dėl ko gaila ? Įvardinkite prašau kodel mano vaiko reik galėti,nes pas mane auga labai gera graži ir protinga mergaite kuriai jūsų gailesčio nereik,nes ner dėl ko,i…
Kokia jus tobula mama, ka veikiate siame netobulu mamu forume?
Nu nebespankit Vabaliukai, jus mama kaip mama ir vaikas jusu kaip vaikas, esat tiesiog isimylejusi save siek tiek per daug. Visi vaikai geba ta pati ka ir jusu ir dauguma pabuna vieni laisvai. Cia kaip ir su nosies aspiratorium kai putet kudikiui vandeni i nosi, nors visi sake kad reikia gi traukti, bet ne, jus buvot genijus nes isradot nauja buda 😁 tai, kad jus geriau apie save galvojate nei istiesu yra nepadaro jusu geresne mama, nei kitos 😄
Vabaliukas09 parašė:
Ir nieko nusisuks sprandą. Aš nesuprantu kaip mus tėvai užaugino net 4m o or dažnai ir mažesnius palikdami namie vienus ir ne po 5min ir kažkaip gyvi sveiki,matote …
Tai ir mašinoj diržu nesekit, bus avarija, susitrenks, žinos kad reikia užsisekt ;) jūsų logika nepakartojama
Vabaliukas09 parašė:
Jus matau pavydite jog mano vaikas gabus protingas ir sugeba suprast pasekmes savo elgesio ir sugeba pabūt viena nelipdama sienomis.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Čia jūsų žinutes galėtų vaikų teisėm perduot už vaiko žalojimą
Selee26 parašė:
Kokia jus tobula mama, ka veikiate siame netobulu mamu forume?
Šiap kur aš parašiau jog jus netobulos mamos ? Jus pirmos stumiate ant manęs nes pavydite jog drįstu augint vaiką kitaip negu jus visuomene verčia vaikus augint.
11 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai