2014.07.01 21:10 (prieš 12 m.)
ligitta parašė:
Man atrodo, kad tu isvis po medziu sedi
Roobertaa parašė:
va tame ir esme kad obolio sultis daviau kad kakotu nes pikta net neskaitot kas rasoma ir rekaujat visos pulkais. pati daktare pasakius buvo kad obolio sultis duot …
sakiau nesakyk nes mamos visazines suvalgys tave
naktibalda parašė:
Mano vyresnėlis neprakakojo nuo 2 mėn.
tad teko daug pergyventi ir išbandyti. Gydytoja pasakė, kad susitvarkys, kai ims valgyt normalų maistą, bet nepatarė t…
mes gerem ir gerem gerasisas bakterijas nuo pilvo diegliu( kuriu mums nebuvo) gerem espumizan - netiko babyfen- netiko enterokind-netiko colinox-netiko colic calm - netiko colief-netiko , reke istisas dienas ifacol taip pat nepadejo pakeitem 10 misinuku beveik per 1,5 vaikas reke istisa diena nemiegojo , plius dar nepaminejau kad jau po gimdymo iki 3 paru turi lelius iskakoti ta vadinamaji mekoniju - neiskakojo tik su klizma daktarams sakiau bet jie nereagavo , viskas su daktaru ziniomis viskas jiems paliepus bet mano vaikui reikejo kankintis beveik2 menesius per daktaru nekompetitinguma , tai jus jais tada merginos ir tikekit tik jais pasikliaukit kai jie sakys taip turi buti tai gerbkit ju nuomone ( sarkazmas) juk jie viska zino bet tik ne mama , tik per mano kaip mamos instinktus diagnoze zinoma tik per mano atkakluma dabar gydomes , tik dabar mano vaikas sypsosi ko maniau kad nebus , jus pagalvokit paskaitykit isiskaitykit ka rasot ir ka skaitot , p.s. daktaras man pats liepe duoti tyreles slyvu nes jos laisvina vidurius kad kuo maziau reiketu vaistu
tai dabar terskit jo varda nes jusu nuomone su juo nesutinka vadinkit tada ji kaip tik norit nes mama pasmerkti labai greitai mokat
kulturos moterys