ruksti parašė:
Tai ir uzklausiau autores kiek metu?nu gal labai jauna ir ner su kuo pasitart![]()
issidirbineja cia tiesiog,juk ne pirmas kartas
ruksti parašė:
Tai ir uzklausiau autores kiek metu?nu gal labai jauna ir ner su kuo pasitart![]()
issidirbineja cia tiesiog,juk ne pirmas kartas
Kad ir mergina kokia klausia nejau reikia tuojau juoktis is jos? Patarimo praso o ne pajuokos. Manau viesi forumai tam ir skirti kad patarimu ieskotume ir jeis dalintumemes. Zinau busiu dabar is karto uzsipulta uz priesinga nuomone, nei daugumos, bet tiesog negalejau neparasyti. O gal cia net ne paaugle o kokia mamyte? Apie tai nepagalvojat? O is streso galima beleka parasyti.
justyncik parašė:
Sveiki noreciau paklaust mano meinesines turejo prasideti 4, o jau 8 kodel jie veluoja?
o kas cia tokie JIE
mergyt , gal per liudna jau TD, niekas nebesibara , kazkaip PASIPYKIM, temuke nurimus.Gal mokykloje pamoku nelankiai biologijos,
, ar seip kvaila , o gal kokiu atrakciju uzsimanei
Jei mokejai prisiregistruoti , kompa isijungti , tai galejai pirmiausia TD visa turima informacija perskaityti , tada gal pareitu ir JIE , JOS , VISI ir KITI.....
sekmes tau jieskant JU
Meda@ parašė:
Kad ir mergina kokia klausia nejau reikia tuojau juoktis is jos? Patarimo praso o ne pajuokos. Manau viesi forumai tam ir skirti kad patarimu ieskotume ir jeis dalintumemes. Zinau busiu dabar is karto uzsipulta uz priesinga nuomone, nei daugumos, bet tiesog negalejau neparasyti. O gal cia net ne paaugle o kokia mamyte? Apie tai nepagalvojat? O is streso galima beleka parasyti.
kai suprasi,kad juokiamasi visu pirma cia is musu,ir taves tame tarpe,nebemoralizuosi
emma parašė:
kai suprasi,kad juokiamasi visu pirma cia is musu,ir taves tame tarpe,nebemoralizuosi![]()
Gal juokiasi is manes irgi. Bet is pirmos zinutes as apie zmogu nesprendziu. Beje, net nesistengiau moralizuoti, o tik savo uomone issakiau.
emma parašė:
kai suprasi,kad juokiamasi visu pirma cia is musu,ir taves tame tarpe,nebemoralizuosi![]()
man tai toks jausmas , kad raso 12 metu mergaite , bet kad tokiu metu jau ir mokyklose pasakoja apie bitutes ir pauksciukus , zinau , nes tokiu metu dukra auginu
gaida parašė:
man tai toks jausmas , kad raso 12 metu mergaite , bet kad tokiu metu jau ir mokyklose pasakoja apie bitutes ir pauksciukus , zinau , nes tokiu metu dukra auginu![]()
man toks pats ispudis susidare, arba vaikas raso, arba tikrai pasijuokt sugalvojo...
gaida parašė:
o kas cia tokie JIE![]()
mergyt , gal per liudna jau TD, niekas nebesibara , kazkaip PASIPYKIM, temuke nurimus.Gal mokykloje pamoku nelankiai biologijos,![]()
![]()
, ar seip kvaila , o gal kokiu atrakciju uzsimanei
![]()
![]()
![]()
Jei mokejai prisiregistruoti , kompa isijungti , tai galejai pirmiausia TD visa turima informacija perskaityti , tada gal pareitu ir JIE , JOS , VISI ir KITI.....![]()
sekmes tau jieskant JU
![]()
oi liuks
15 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
Laikykites 🫂