fokeerah parašė:
o mes dar laukiam![]()
nebeilgai beliko laukti
kaip bebutu greit laikysi savo angeleli ant ranku
fokeerah parašė:
o mes dar laukiam![]()
nebeilgai beliko laukti
kaip bebutu greit laikysi savo angeleli ant ranku
Na va, vakar 24 prasidėjo skausmai maudimas kažkoks 5h skambinauį ligoninę kai buvo jau skasusmai kas 4-6 min ir man sako pabūk namie ir bla bla bla
po valandos su puse skambinu vėl, nes kamštis iškrito ir man sako eik į vonią pagulėk, išgerk paracitamolio ir panašiai sakau noriu atvykti pasitikrinti sako jeigu atvyksi ir nebus 4 cm važiuosite namo ir ką.. atvarėm net visi 6 cm, dar patys gydytojai pradėjo juoktis, kad aš turėjau ryt atvažiuoti, o ne šiandien, tai per 10h nuo skausmų menkų prasidėjimo pagimdžiau tik dujų pagalba berniuką 3,680 kg, 36 cm apimties galvyte, nes nuvykau į ligoninė 8h, kol apžiūrėjo mane, užregistravo prabėgo visa valanda ir tai man sako sėskis ar gultis, o aš klykiu, kad negaliu, nes jaučiu jau galva kaip lenda lauk..tai šiuo metu sėdžiu su plyšimu 3 siūlėm, gal mamytės galit pareklamuoti ką nors nuo skausmo, nes šlapinantis toks baisus jausmas, lyg su peiliais pajutu
1Alina1 parašė:
Na va, vakar 24 prasidėjo skausmai maudimas kažkoks 5h skambinauį ligoninę kai buvo jau skasusmai kas 4-6 min ir man sako pabūk namie ir bla bla blapo valandos …
Visu pirma sveikinimai didziausi tapus mamyte, sveikateles jums abiems
o jie patys nieko nesiulo nuo skausmo? cia as apie koki tepaliuka, ne apie paracetamoli. "Gilioje senoveje", kai gimdziau pirmaji sunu, tai Lt patare pasitepti siules streptocido tepalu, dabar juo Lt legaliai nebeprekiaujama, norejau parsisiusti. Tai man nupirko Fucidin tepaliuka, sake analogas, bet pagal aprasyma nesu tikra, tad net nezinau ka patarti...Siaip ir paciai aktualus tas klausimas, nes 100% tikra, kad plysiu
1Alina1 parašė:
Na va, vakar 24 prasidėjo skausmai maudimas kažkoks 5h skambinauį ligoninę kai buvo jau skasusmai kas 4-6 min ir man sako pabūk namie ir bla bla blapo valandos …
sveikinimai pagimdzius
nuva ir nereikejo skatinti
o man kai plysus buvau, geriausiai padejo svarus vanduo
kai eini i wc paimk koki buteli ar bliudeli prisipylus ji silto vandens pilk, tai taip negraus
man taip per pora dienu nesijaute nei perstejimo
nereikejo nei kremu nei kokiu voneliu super sugijo
agita parašė:
Visu pirma sveikinimai didziausi tapus mamyte, sveikateles jums abiemso jie patys nieko nesiulo nuo skausmo? cia as apie koki tepaliuka, ne apie paracetamoli.…
nieko man nepasiūlė
kadangi šiandien išsiprašiau iš ligoninės po gimdymo praėjus vos keliom h, tai ryt vėl ją pėdinti apžiūrai tuo pačiu ir pasidomėsiu kaip ten yra
1Alina1 parašė:
nu va
sakiau kad pagimdysi ant dienu
ir lengai
labai dziaugiuosi uz Tave, Didziausi sveikinimai Jums, ir viso ko geriausio
Gita C parašė:
nu vasakiau kad pagimdysi ant dienu
ir lengai
![]()
labai dziaugiuosi uz Tave, Didziausi sveikinimai Jums, ir viso ko geriausio :wub:…
O jums kaip sekas??? Parodyk ir tu savo auksiuka
simonyte_k parašė:
O jums kaip sekas??? Parodyk ir tu savo auksiuka![]()
![]()
Gita C parašė:
mes tai liux augam ir didejam![]()
kaip Tavo pilvukas?…
O, gražuolis tamsiaplaukis berniukas, kaip ir dera prie tokio vardo
super.. mano šviesių plaukų ir neaišku koks bus blondinas, ryžokas ar šviesiai rudų plaukučių
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai