1Alina1 parašė:
O man priešingai liepė net nebandyti stumti, o atsipalaiduoti![]()
stumt ne taip kaip per nestuma liepe
tik biski
1Alina1 parašė:
O man priešingai liepė net nebandyti stumti, o atsipalaiduoti![]()
stumt ne taip kaip per nestuma liepe
tik biski
debeselis123 parašė:
manau reikia pasirinkti naturaliai,o jei ne tada lai leidzia skatinamuosius![]()
Placenta natūraliai? siūlyčiau gal gimdyti natūraliai, o placenta su injekcija į koją ištraukti, vis greičiau bus ir pačiai nereikės kankintis
1Alina1 parašė:
Placenta natūraliai? siūlyčiau gal gimdyti natūraliai, o placenta su injekcija į koją ištraukti, vis greičiau bus ir pačiai nereikės kankintis![]()
as gimdyma pasirinkau naturaliai baseine...nu jin kazka man rode i koja ir pasakojo,bet as nesupratau
tai tada ir reikia rinktis i koja kad leistu
Man rodos tu nevark su tuo gimdymo planu, tik kai skambinsi į ligoninę sakyk, kad baseiną leistų, o ten tada ir sakyk žodžiu ko tu nori ir gal net nežinau patariu neklausyti tų bobučių per ragelį, kurios sakys, kad lik namie dar valandai ar dviem, jeigu jauti, kad jau viskas, važiuok.. aš namie būčiau dar pasikankinus porą valandų ir būčiau namie pagimdžius
debeselis123 parašė:
pas mane su anglu nera labai gerai tai kai prasides isvis nieko nepasakysiu![]()
O pas manęs žinok pačios anglų kalbos žinios nėra labai gerai, bet jeigu papulsi ant geros sesutės tai jinai ne tik liežuviu mals, bet ir rodys rankomis
galimas yra variantas vertėjas telefonu, bet sunkiai įsivaizduoju tai
Raimunda parašė:
labas mamytes, visko neskaiciau, bet zodziu, terminas arteja, pilvas iki dangaus,bet niekas nevyksta, galvojau gal ansckauu pagimdysiu, bijau labai pernesioti, ar d…
Pagal UK aš pernešiojau 9 dienas, o pagal LT tik 1 diena.. bet skaitau, jog nepernešiojau, nes leliuko vandenys mama sakė buvo skaidrus, placenta gražios spalvos, pats leliukas nesusišaukšlėjas nuo vandens ir iš nosytės nėra gleivių net nereikia jos valyti, o nusipirkom čia ir jūros vandenį ir aspiratoriu
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai